maandag 9 november 2015

Plog 313 - Kuisen is ook sporten

Wat deed ik op 09 november 2015?

Ik begin de dag met een experiment. Het vermoeden bestaat dat er meer dan 1 liter in een literpak sondevoeding zit. Na 12 uur op stand 85 zou ik 1020 ml binnengekregen moeten hebben. Dat klopt in elk geval.

Maar er blijkt dus nog 100 ml van het goudgele sap in de zak te zitten. En daarom heeft Sara elke dag geluk.

Door met het volgende experiment. Er staat geen bord meer in de kast. Bij wijze van spreken.

Maar de bordvolgorde luistert nou eenmaal nauw. Ik kan er ook niks aan doen.

Tijd voor een fris bed. Simsalabim...

En leeg!

Mezelf ook maar opgefrist. Van sporten komt het niet vandaag. Het weekend zit nog in mijn lijf. En ik verschoon het bed. Da's topsport.

Kijk maar.

De voorfoto ontbreekt maar hier hing het andermaal vol met kleren. Alles ligt nu weer in keurige stapels op de planken. Intenst tevreden met mezelf.

En dan heb ik nu zin in een kaarsje.

Sara heeft zoals elke avond zin om bovenop mij te liggen. Snap ik.

Vanavond even geen sonde. Ik ga nog steeds redelijk kapot van de pijn aan mijn mic key button. Na wat heen en weer gemaild te hebben met de mic key man is er een mogelijk euvel aan het licht gekomen. Hij vermoedt dat ik een decubitus-achtig plekje aan de binnenkant van mijn maag heb. Precies waar de ballon tegen de maagwand aan schuurt. Dit komt weer doordat mijn mic key wat speling heeft. Een kleiner exemplaar ligt al in de kast maar eerst moet dat wondje genezen zijn. Oh ja, kleine tip: Google niet op afbeeldingen van decubitus. Neem gewoon wat vrolijke snoepjes.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Sarah zei

Wat stom dat peg gezeur!! Hopelijk is een kleinere button inderdaad de oplossing en geneest het wondje snel zodat het kan worden uitgevoerd! En aaaahhhh zie je wel, het mysterie van de hoeveelheid sonde heb je gewoon even bewezen :) Scheelt nog best wat zeg! Dat had ik dan ook weer niet gedacht. Kun je niet ook even kijken of het per zak niet weer heel anders is, want dat vermoeden heb ik ondertussen ook ;D

Daarnaast; deze plog geeft me de broodnodige motivatie om vandaag ook in huis te gaan sporten. Hop op naar de was enzo. Dank u!!

Maarten zei

En dus googel ik dat wat niet gegoogeld moest worden...

p.s. in het echt stinkt zoiets ook, ja ik spreek uit persoonlijke ervaring.

sandy zei

Er zit idd meer in de sondezak dan 1 liter. Dat heb ik ook gemerkt. Dat bordenverhaaltje komt mij bekend voor. Ik "lijd"er ook aan. En sara is een prinsesje, mijn meisjes hond is meer een ruwe bolster. Ik eens je sterkte met je mic key grt sandy roorda