dinsdag 10 november 2015

Plog 314 - Prima(rk) dagje

Wat deed ik op 10 november 2015?

Hasta la vista! De accu is weer opgeladen.

En wat doe je in zo'n geval? Op pad met moeders!

De Primark in Venlo past tegenwoordig prima bij mijn energielevel. Op haalbare rijdafstand, de auto kan worden geparkeerd op redelijke loopafstand en het is een winkel waar je best een tijdje vooruit kunt.

Deze wollen leggings zijn zowat de eerste dingen die ik zie als ik de winkel binnenstap. Dat komt heel goed uit want ze waren het primaire doel van dit bezoek. Ik zag laatst dat Wendy er ook een heeft. En nou ja, beter goed gejat dan slecht bedacht. Zie het als een compliment Wendy!

Voor mijn moeder is het de eerste keer Primark. "Je wordt hier wel heel hebberig hè?!" hijgt ze licht hysterisch.

 Ik kan niet anders dan haar gelijk geven.

Van al dat winkelen krijgt een mens maar honger.

Dan zal ik nu even mijn aankopen laten zien.
Allereerst kocht ik dit houtje-touwtje vest. Het is gemaakt van acryl dus het kriebelt niet. Hoe het zich houdt na een paar keer dragen is even afwachten. Maar voor nog geen twintig euro kun je sowieso geen bult vallen. Over de kleur twijfelde ik nog even. Ik draag nooit bruin. Toch denk ik dat dit wel een goede keuze is.

Dit heerlijke vest mocht ook mee naar huis. Kostte een euro meer of minder dan het bruine vest. Ergo, geen drol. Het voelt super zacht en sluit als een dierenvelletje om je heen. Ideaal voor de barre winter die er vast aankomt.

Deze joggingbroek kon de puber in mij niet weerstaan. Iedereen weet dat je bij tijd en wijle naar je innerlijke puber moet luisteren. Dat houdt je jong van geest.

De bedoeling van deze joggingbroek is dat ik hem 'gekleed' ga dragen. Dus niet gecombineerd met sneakers en een sportieve trui of vest. Het zal mij benieuwen of dat er in de praktijk net zo fatsoenlijk uitziet als ik het in mijn hoofd verzonnen heb. En anders val ik gewoon terug op sneakers.

Tot slot dus deze wollen legging met gezellig winters motief. Te dragen als broek, met een wat langer vest erop en laarsjes eronder. Ik heb nu al spijt dat ik niet ook de zwart-witte print in mijn mandje heb gegooid. Want natuurlijk zag ik pas bij thuiskomst dat ene vest in de kast hangen, dat er perfect bij zou passen. Reden te meer om snel nog eens terug te gaan!

Om het af te toppen vond ik nog een paar sloffen voor een euro, een riem voor een euro en een riem voor drie euro. In mijn optiek ben je een dief van je eigen portemonnee als je zulke schatten laat liggen.

Eej, en dan ben je net thuis en dan belt de postbode aan met nog meer kleren! Sorry Afrika, sorry Syrië. Maar er gaat ook elke maand geld naar Unicef.

Sjrd gooide eens wat overhemden in zijn digitale winkelmandje. Drie van de vijf exemplaren zijn door de ballotage gekomen. Helemaal geen verkeerde score.

Sara hoeft geen kleren. Zij wil alleen maar op de bank liggen.

Vast dinsdagavondmenu. Roy en Nieky. Wat een dag.

Hej hej.

Geen opmerkingen: