woensdag 11 november 2015

Plog 315 - Alaaf en zo

Wat deed ik op 11 november 2015?

Goedemorgen! Hoe motiverend nieuwe kleren kunnen werken... Ik ben de dag zowaar begonnen met een douche. Fijne outfit ook.

Laat ik mezelf dan ook meteen maar verwennen met een nieuw infuussetje.

En Sara met een kriebel.

Ik heb geen zin in brood. Dan maar wat stinkwafels met stroop.

Mijn moeder heeft me kunnen verleiden tot een wandeling. Sara vindt dit een heel goede idee!

Ik op zich ook, het is heerlijk buiten. En ik sta eindelijk eens met mijn voeten in een berg bladeren.

Altijd lekker om wat met je schoenen door een hoop bladeren te rauzen. En maar hopen dat er geen verborgen drol onder de berg ligt.

Het is de elfde van de elfde vandaag. Sint Maarten en het begin van het carnavalsseizoen. Vanwege carnaval vieren ze Sint Maarten hier op de vrijdag voor 11 november. Om vandaag verder niks te merken van het losgebarsten carnavalsfeest. Deze uitbundig wapperende carnavalsvlag is daar de stille getuige van.

Hoe heerlijk het buiten ook is, ik kan bijna niet lopen van de pijn in mijn bovenbuik. Ik denk dat ik nu op het punt ben gekomen dat ik toch maar even langs moet bij de mic key man. Verdomme.

Weer thuis plof ik op de bank. Als ik zit en lig komt mijn gebied al snel tot rust. Dan gebeurt er iets geks. Mijn iPhone rinkelt. Voor ik het weet ben ik een uur verder. Verrek ja, de belfunctie! Wat een heerlijk ouderwetse gezelligheid.

OMG. Mijn oog valt tijdens het zappen op deze mensen. Zenden ze tegenwoordig oude afleveringen van GTST uit of rookte de schoorsteen van deze acteurs niet meer?

SCHATTIGHEIDSALARM! Kijk dan! Een luiaard! Met een wortel in zijn pootje!

Ik moet ook een luiaard. Zoveel is duidelijk.

Hej hej.

Geen opmerkingen: