maandag 16 november 2015

Plog 320 - Een nachtelijke lekkage is nooit grappig

Wat deed ik op 16 november 2015?

Wat een schijtnacht was dat zeg. Een hypo, een lekkage en een lekker potje janken. De sondevoeding zat overal behalve in mijn maag. Dat verklaarde meteen die hypo. En staan brullen als een koe hielp ook voor geen meter. Het tuutje van het systeem waar de sondevoeding doorheen loopt past niet echt lekker in de opening van mijn g-tube. Het kan er niet diep genoeg in. De vorige avonden en nachten kon ik het nog redden met veel plakband maar die truc lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. Ik begin deze vrolijke maandag dus maar met een belletje naar Sorgente, de club die gaat over bijvoeding.

Daarna prop ik ook nog wat echte voeding naar binnen. En ik hoef niet te gaan sporten van mezelf. Want lopen is nog steeds pijnlijk en ik ben moe en gewoon best zielig nu.

Ach kijk, het kan weer lachen.

Ik ga nog maar weer eens naar het postkantoor voor wat retourzendingen. Dat ruimt in elk geval lekker op.

Sara's tuigje begint echt al wat strakker te zitten. Ik snap wel hoe dat komt.

Wat ga ik nou weer doen?

Een kapot spotje vervangen. Gelukt!

En nou? Beetje ploggen. En wachten op Albert.

Oh kijk, daar zullen we hem al hebben. Door weer en wind.

Dan mag ik nu best wat afleveringen Jeuk terugkijken. Wat is dit tenenkrommend grappig.

Het laat zich raden welk drama zich opnieuw dreigde af te spelen hedenavond. Tot Sjrd. Met een flinke duw ramde hij het tuutje stevig op zijn plek. Oké. Ja zo past het wel. Die man kan echt alles!

Sara legt nog even haar poot op mijn been, ter geruststelling. Waarvoor weet ik ook niet precies maar het helpt enorm moet ik zeggen. 

Wat zullen wij lekker slapen vannacht.

Hej hej.

1 opmerking:

Sarah zei

He, inderdaad een schijtnacht!! Hoera voor Sjrd, kwam het tuutje er vanochtend ook nog weer uit? ;D Hoop heel hard dat de pijn snel minder wordt daar! x