woensdag 9 december 2015

Plog 343 - De uil zat niet in de olmen

Wat deed ik op 09 december 2015?

Goedemorgen! Ik word zo meteen telefonisch geïnterviewd en daarbij is gewassen haar een must. (Ik werk mee aan een artikel voor de Volkskrant over zeldzame ziektes. Het wordt medio januari gepubliceerd.)

Sommige dagen verdienen een exquise ontbijt.

Ha snuitje. Zit jij alweer op wacht? Heel goed.

Het is een schitterende dag om op pad te gaan. Laat ik dat dan ook maar doen.

In de stad krijg ik een blik op de toekomst geworpen. Handig.

Anno nu is het gewoon kerstmarkt. Net iets voor mij!

Er zijn kraampjes, er is een fractie van een ijsbaan, een draaimolen en deze gezellige slee die eindeloos rondjes rijdt. Gekkigheid.

Ha mam! Zo zeg, jij ziet er uitgerust uit. Heb je weer hard gewerkt bij de wereldwinkel? Hopelijk kickt de jus d'orange snel in want wij moeten nog beginnen.

Kijk ook nog maar even naar dit rustgevende tafereel. Dat helpt vast.

Bij mijn vriendinnen van d'n Doug is het weer prima gelukt! Zeker in tijden als deze baal ik als een stekker dat ik geen onderdeel meer ben van het team.

OMG. Er zitten allemaal roofvogels aan touwtjes in de perken rondom het plein. Je mag ermee op de foto, voor geld. Dit is de grootste uil die ik ooit gezien heb. Maar echt. Wat een apparaat.

Sfeertje hoor.

De man met het blauwe vest riep. Of mijn moeder alstublieft haar schoenen wilde laten verzorgen. Je kunt wel raden wat er daarna gebeurde...

Ik ben precies op tijd thuis om deze koker van de pakettenmevrouw in ontvangst te nemen. Wat zou erin zitten?

Deze toffe poster! Al jaren op aan het azen en nu eindelijk in mijn bezit. Hoe en waar ik hem op ga hangen is de volgende hersenkraker. Het is namelijk ook nogal een apparaat. Die uil van vanmiddag zou er leuk naast staan. Aan een touwtje op de leuning van onze bank.

Ik ben redelijk afgedraaid na zo'n heerlijke dag. Gelukkig komt Hachi nog maar weer eens op tv. Precies waar ik behoefte aan heb.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Mrs. T. zei

Oh, ontbijten met Tony (en dan ook nog mijn favoriete smaak)! Dat ik daar nou nooit opgekomen ben. ;-)

Vnn zei

Flrs zat gisteren met Rndrt in dat treintje en ik lag 5 minuten lang in een deuk want zo lang duurt het ongeveer. Rndrt kon er amper uit na afloop want hij zat vast, zo klein zijn die karretjes en zo lang is hij. Maar ja: papa moest mee.