donderdag 10 december 2015

Plog 344 - Weinig inspirerende dagen heb je ook

Wat deed ik op 10 december 2015?

De morgen begint niet zo goed. Mijn buik doet zeer, mijn maag doet vrolijk mee en ik ben hondsmoe. Zodoende krijg ik mijn korstjes niet op. Dat is altijd een signaal. Pas op de plaats dus maar vandaag. Er zit niks anders op.

Het goede nieuws is dat mijn vader met zijn gepatenteerde techniek een van die irritante vliegen gevangen heeft.

Mijn ouders hebben dit tingeltangelding voor me meegebracht. Ik zag van de week op Instagram dat iemand het in huis had gehaald. Dat bracht herinneringen terug. Meteen hoorde ik de belletjes weer tingelen. Gelukkig vond mijn moeder die van hun nog in zo'n onbestemde kerstdoos op zolder. En nu staat het hier. Alleen nog op zoek naar van die kleine kaarsjes. Weet iemand waar je die tegenwoordig kunt kopen?

Tingeltangelding? Hoezo dan?

Nou, het is toch nog gelukt!

De Nederlandse Tessa schijnt een regelrechte kopie te zijn van de Deense. Maakt mij niet uit. Ik vind het een leuke serie. En de Deense heb ik ook nog tegoed.

Wat een dag hè Saar? Wat een dag.

Hej hej.

4 opmerkingen:

Ydnas zei

Wauw! Wij hadden/hebben dat tingeltangel ding ook, ik zei laatst nog tegen mijn moeder dat ze die echt met kerst weer neer moet zetten, het geluidje, de nostalgie!! Kleine kaarsjes, hmmm...

Vnn zei

Die dagen heb je en die dagen moeten er blijkbaar zijn. Laat ze maar.
Tessa is geweldig! En Thekla ook. Mooie vrouw.
Trouwens, ik heb het hier een partij gezellig gemaakt met kerstboom, bakken ballen, kaarsjes en dingen...je zou trots op me zijn! Ik lijk net een echte vrouw.

Anne zei

http://www.dille-kamille.nl/nl/shop/c/1167/a/8815/kerstboomkaarsen-wit-20-stuks
:-)

Jroen zei

Ik heb nog steeds de eerste aflevering van Tessa op mn HD staan, maar nog niet aan begonnen. Voorstukjes zagen er leuk uit, maar vraag me af of het wel een kerels serie is. Naja begin er wel een x aan.