vrijdag 18 december 2015

Plog 352 - Weer veel Sara maar dat kan geen kwaad

Wat deed ik op 18 december 2015?

Goedemorgen lieve Sara. Wat is het toch een feest met jou, elke dag opnieuw.

Ja daar krijg je kippenvel van hè?

Het glitterhert is verhuisd. Hier komt het veel beter tot haar recht.

Ik heb veel behoefte aan lichtjes deze dagen. Dat zal wel bij de tijd van het jaar horen. Slim ook dat de commercie daar handig op inspeelt.

Ook de engeltjes tingelen er vrolijk op los. Volgens mij komt dat getangel bij honden nog wat luider binnen dan bij mensen. 

Ik drapeer de gekregen kerstkaarten in de vensterbank.

En ga die van ons maar eens schrijven. Hoewel we dat eigenlijk al een paar jaar afgeschaft hebben lukt helemaal niks sturen me nooit.

Het is een echte pyjamadag vandaag. Toch heb ik me voor de gelegenheid nog even opgefrist. En weer een top combinatie uit de kast getrokken.

Oh ja het glazen huis. Dat begint vandaag. In ons eigen Limburg nog wel. Ik hoop dat Heerlen er garen bij spint. Kan de stad best gebruiken.

In den beginne mocht Sara niet op de bank. Dus.

Nu mag ze zelfs tegen Sjrd aanliggen. Dat heeft ze écht knap gedaan.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Haha die Saar. Maar owww het is toch ook een triljoen keer fijner als ze daar wel tegen je aanligt!
Wij hadden geen tingeltangelding maar ik kan me zo goed voorstellen dat dat een geluidje is wat je eeuwig aan een gezellige kerst doet denken :)

Karlijn Baert zei

Ik lees je blog heel graag. Snap heel goed dat Sara op de bank mag liggen. Onze Floortje was bijna 17 en haar nieren werkten nauwelijks meer. Ze plaste daarom heel veel. Ook raakte ze in paniek als ze alleen was. Ik heb de laatste 3 1/2 maanden van haar leven met haar op een matras in de keuken geslapen.'s-Morgens moest ik de keuken schoonmaken. Ik durfde dit maar aan een paar mensen te vertellen, vooral niet aan collega's. Mensen zonder huisdieren snappen het niet.
Groeten,
Karlijn