dinsdag 29 december 2015

Plog 363 - Met een recap van 24 in 1 minuut

Wat deed ik op 29 december 2015?

Goedemorgen-bijna-middag. Deze vakantie staat grotendeels in het teken van uitslapen. Lieve hemel wat hebben we het nodig.

Ik ben begonnen in dit boek en zit al vanaf de eerste bladzijde vastgezogen in het verhaal. Een afschuwelijk verhaal. Ongelooflijk zachtzinnig opgetekend.

Volgens mij is een warm en ruim vallend vest op een wollen legging mijn nieuwe lievelingstenue. Daarom kocht ik gisteren nog maar zo'n stelleke.

De gepote bloembollen trekken zich werkelijk nergens ene flikker van aan. Die denken dat het al maart is.

OMG wat is dit voor iets lekkers?!

Een ouderwetse kroasjele mit sjoem flaai. Niet normaal lekker!

Ik schijn enkele weken geleden dus geroepen te hebben dat ik kruisbessen met schuim (voor de niet-Limburgers onder ons) echt super lekker vind. En dat heeft Trs onthouden. Zodoende komt ze vanmiddag gezellig op de thee en smikkelen we van de door haar meegebrachte calorieënunit.

Alweer een dutje??! En het is niet eens een suikercoma.

Volgens mij heerst het hier gewoon.

Oh Jack, jij verzint echt de ene list na de andere hè? Zo knap! Zal ik even een recap van 24 in 1 minuur doen? Komt ie:
Er is ergens een terroristische dreiging. Jack Bauer moet hem verijdelen. Wat volgt is een bloedstollend kat en muis spel tussen terroristen en Jack. Er zit altijd een mol in een veiligheidsorganisatie van de overheid. Er is altijd gedonder binnen de staf van de president. Jack krijgt altijd de president op zijn hand die hem na elke gewelddadige escapade gratie verleent. Jacks relaties hebben altijd te lijden onder zijn heroïsche baan. En het eindigt altijd met een getergde blik recht in de camera van Jack.

Hej hej.

Geen opmerkingen: