donderdag 7 januari 2016

Plog 372 - Een borstel met magische krachten

Wat deed ik op 07 januari 2016?

Deze borstel moet mij gaan helpen bij de uitkamellende die ik tegenwoordig ervaar. Het nadeel van lang haar is dat het enorm gaat klitten en knopen na het wassen. Hoeveel conditioner ik er ook insmeer. Maar nu heb ik dus een anitklittenborstel. Mijn leven is af.

Zo'n borstel maakt je echt een ander mens. Ik doe mezelf aan iemand denken. Maar aan wie toch?

Met mijn maag gaat het ook weer goed. De pijn is weg en er kan weer voedsel in.

Het nadeel is dat ik nu geen excuus heb om het sporten af te zeggen. Oeps, zei ik dit echt?

Ik kom hier al jaren en pas nu valt mijn oog op de klappers met de persoonlijke krachtschema's. Ik durf niet te kijken of er van mij ook iets in staat. 

 Och nou weet ik het! La Meis! Ik voel me krek Sylvie Meis!

Na het bevallig poseren gaan we andermaal keihard aan het werk. De goeroe heeft weer een nieuw gadget waar hij heel hard van gaat glimmen. Om hem een plezier te doen knijp ik er wel even in.

Na het sporten neem ik even een kijkje in de garage van mijn ouders. Het eerste project tijdens mijn vaders pensionering vordert gestaag. Onze plank schreeuwt om plamuur.

Ha liefje! Jij bent weer lekker op tijd thuis. Gelukkig is je werk nog lang niet af. Stel je voor zeg.

Nu werkelijk iedereen in mijn online omgeving het heeft over Making a Murderer kan ik niet achterblijven.

Sara vindt het nu al te spannend en heeft het beeldscherm de rug toegekeerd. Marieke vroeg in een reactie naar het ras van Sara. Daar kan ik kort over zijn: we hebben geen idee! Ze komt van Lesbos en zwierf daar over straat. Net als haar ouders naar ik vermoed. Ik noem het maar het ras van de vrije liefde.

Sara heeft plaats moeten maken voor een warme chocomel met slagroom.

Zie mij eens gezellig slaapwangetjes hebben. Het gebeurt me altijd. Hoe spannend, vermakelijk of boeiend een serie, film of cabaretshow ook is. Zodra ik overdag Netflix kijk val ik na een halfuurtje steevast in slaap. Wat wil de kosmos me duidelijk maken?!

Och kindje toch. Hou eens op met zo ontzettend schattig zijn. Ik kan bijna niet meer. Of nee, wacht! Stop daar alsjeblieft nooit mee!

Hej hej.

2 opmerkingen:

marjolein zei

Wat schrijf je toch leuk!

Vnn zei

:)))))