donderdag 21 januari 2016

Plog 386 - Woest enthousiast

Wat deed ik op 21 januari 2016?

Ongelooflijk hoeveel meer boterhammen een mens op kan als hij niet tot de nek volgetankt zit met sondevoeding. Wel een hele!

Sara ligt nog even haar meditatieoefeningen te doen. Zo word je dus zen.

En van zen ga je gigantisch gapen.

Woest enthousiast, zo zou ik de huidige staat van de tulpen kenschetsen.

Zelf doe ik voor niet veel minder onder.

Net als mijn saturatie. Whoop! Dit is zonder extra zuurstof hè!

Met zulke prachtige cijfers ziet de goeroe zich genoodzaakt de legpress weer eens een tandje zwaarder te zetten. Juichend pomp ik 70 kilo op en neer met mijn benen.

Iets minder juichend maar nog steeds hoopvol gestemd sprokkel ik mijn boodschapjes bij elkaar. Want hier valt natuurlijk niet tegenop te anticiperen, qua Albert.

Nou, eerst maar eens even met de beentjes omhoog een koek in mijn gezicht stoppen. 

Mijn ouders hebben de plank afgegeven. Hij is klaar om opgehangen te worden. Spannend!

Ik kijk Rambam terug. Over de manager van Herman Brood die aan de lopende band certificaten verstrekt voor vervalsingen van Broodschilderijen. De een zijn dood is echt de ander zijn brood.

Hier multitask ik even al sprayend een maaltijd in elkaar. Een goddelijke maaltijd, mag ik wel zeggen. Risotto met garnaaltjes en bleekselderie. Hij smaakt me zo goed dat ik de rest van de avond vergeet foto's te maken.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Barbaramama zei

Wow, ik word ook helemaal woest enthousiast van je blogje!

Lotus Lilly zei

Wat een soap is dat met die Koos...Vorige week zag ik hem een wanhopige poging doen bij Humberto Tan, om over te komen als iemand die niks verkeerds heeft gedaan. Er waren al weinig mensen die hem toen geloofden, het is wel bijzonder om te zien hoe mensen liegen he? dat vind ik fascinerend, dat huichelen en zich daar niet eens voor schamen.
Not my cup of tea.

Ik lees ieder blogje van je mee, dikke knuf!x

Vnn zei

Je gaat weer zelf koken en eten en ik krijg meteen inspiratie van jou (jij foodbloggert): heb vandaag ook die risotto met bleekselderij en garnalen gemaakt! Weet niet wat jij er nog allemaal doorheen hebt gegooid, maar ik in ieder geval: 4 tenen knoflook (moet), wortel, witte wijn, room.
Was inderdaad heerlijk! En morgen weer, want heb genoeg voor 2 dagen.