zaterdag 30 januari 2016

Plog 395 - Een borrelplank uit de hemel

Wat deed ik op 30 januari 2016?

Yieha! Uitgeslapen en uitgerust. En fit om leuke dingen te gaan doen vandaag!

 Als ik me zo voel is zelfs de vaatwasser uitruimen gewoon dolletjes.

Ontbijten is altijd een feest. Zeker sinds gebakken pastei mijn nieuwe lievelingsbeleg is.

"Het is gestopt met zachtjes regenen."

Ha diva!

Mijn ouders brachten gisteren ook nog mooie roosjes mee. Ik heb ze schuin afgeknipt dus ik zou zeer teleurgesteld zijn als ze vroegtijdig hun kopjes gaan laten hangen. Wat op de een of andere manier wel vaak gebeurt als ik rozen hoed.

De postbode heeft mijn gemarktplaatste boek bezorgd! Het mailcontact met de verkoopster was niet heel gezellig. Het was dus nog even spannend of en in welke staat het mij zou bereiken. Gelukkig is het helemaal goedgekomen.

En dan gaan we nu op een uitje!

We hebben er allebei erg veel zin in.

Vanwege het weer zijn we genoodzaakt ons binnen op te houden. Dan is de kringloop altijd een goed idee.

Het plan was om even een wijntje te gaan drinken. Met eventueel een snackje. Tot deze borrelplank op tafel werd gezet. Nu hoeven we vanavond niet meer te koken.

Kijk dan hoe lekker! Met een soepje en een amuse met tonijn. En lekkere snacks uit het vet, hammen, broodjes, tapenades, olijven, kaas en van die zoute koekjes. *burp*

Weer thuis buiken we uit op de bank. Met Walter White en de Cojones. Och wat was dit een heerlijke dag.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Nou ja! Wij waren die dag ook voor de allereerste keer bij Het Goed (op zoek naar een oude kast)! Hebben we jullie gemist (of hebben jullie je verstopt tussen de 2ehands kleding)? Ik dacht even dat jullie op de foto daar ook zaten te borrelen; ik zag namelijk dat je daar ook soep kan eten...Maar toen zag ik de cijfers van Lng 44 :)) Gelukkig maar.