zondag 7 februari 2016

Plog 403 - Onvoorwaardelijk goed

Wat deed ik op 07 februari 2016?

Goedemorgen! De vastelaovend is nu echt begonnen. Alaaf!

Sara en ik verkeren nog zwaar in de chillstand. Wat wil je ook, we hebben net gesprayd. "Leg die slijmtissues even aan de kant," aldus Sjrd. Maar ik vind dat dit het leven is. Dus helaas.

Sara heeft ook liever niet dat ik opsta. Ze ligt net zo lekker.

Toch moet ik nu de krant lezen. Er wacht namelijk een agrarische vergadertijger die gelezen wil worden. Die er ook niks aan kon doen dat ze hem altijd kozen als voorzitter.

Intussen trekt ook nog de carnavalsoptocht voorbij. De HR++ ramen trillen zowat uit de sponningen.

Zal ik eens zeggen wat mijn lievelingscarnavalsliedje is? Deze.

Ik hou heel erg van ons. Hoe we samen zijn. Wat we doen en dat dat onvoorwaardelijk goed is.

We kookten weer een lekker kostje. Broccoli en pasta in dezelfde pan kokend water gooien. Afgieten, roomkaas erbij, zalmsnippers erdoor. Klaar.

Dit is een moment mensen. De allerlaatste aflevering van Breaking Bad. Er was een tijd dat ik dacht dat we hem nooit zouden halen. Eindconclusie: een aardige serie, onderhoudend en zeker in de tweede helft van tijd tot tijd spannend. Maar doordat je je moeilijk kunt identificeren met de hoofdpersoon, of elk ander karakter, blijft het wat mij betreft een wat ingewikkeld vehikel.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Heel mooi hoe je houdt van hoe jullie onvoorwaardelijk samenzijn. En zo hoort het ook. Meer moet dat niet zijn: daarvoor hoef je niet uit vliegtuigen te springen en naar verre oorden te vliegen.

Dat carnavalsliedje is ECHT het lievelingscarnavalsliedje van mijn ouders. Maar echt. Het is ook mooi, zeg nou zelf.

Wij hadden echt een kater nadat we klaar waren met Breaking Bad. Zoals je een mooi boek niet uit wil lezen. Jullie hadden dat dus minder merk ik.