zaterdag 20 februari 2016

Plog 416 - De smeulende resten van mijn alvleesklier

Wat deed ik op 20 februari 2016?

Hartelijk weekend! Uitslapen en ontlunchen, zo doen wij dat hier.

De zon schijnt zelfs naar binnen. We weten allemaal niet wat ons overkomt. Toch Saar?

Zeg me dat het niet waar is! ALWEER EEN HYPO?! Ik heb net mijn boterhammen achter de kiezen. Volgens mij zijn de smeulende resten van mijn alvleesklier ontwaakt en pruttelen ze onbedoeld wat extra insuline rond. Fijn. Alleen heb ik hier geen tijd voor!

Goed, de hypo is bestreden en alle sprays zitten er weer in. Jammer dat voor douchen geen tijd meer is. Gelukkig doe ik daar tegenwoordig niet meer zo paniekerig over. Dan maar een keer ongedoucht ergens heen. Ik stink niet, mijn tanden zijn gepoetst en ik heb een nieuwe spijkerbroek aangetrokken.

Ik heb namelijk een afspraak bij de haarjuwelier. Waar haarschade dus verleden tijd is. Dat noem ik nog eens goed nieuws.

De puntjes zijn geknipt en alles wat grijs dreigt te worden zit bedekt onder een donker papje kledder. Straks nog een vlechtje en dan ik kan er weer even tegen.

Bij thuiskomst tref ik de mens aan, druk achter de laptop en omringd met allerlei mappen en paperassen. Mijn onlangs gestelde vraag of we onze hypotheek nog eens onder de loep moeten nemen, is opgepikt. Ik mag thuis dan te boek staan als de penningmeester, Sjrd gaat met zijn fiscale achtergrond toch echt over dit soort dingen.

Dit werd ook nog bezorgd. Of we willen of niet, we moeten aan de glasvezel.

Nu alle uitgebloeide bossen tulpen in de kliko liggen vond ik het tijd voor wat nieuwe bloemetjes.

En een bolletje. Volgens het kaartje dat ik kreeg bestaat geluk uit drie dingen. Iets om van te houden, iets om te doen en iets om op te hopen. Check, check en check. Joepie! Merci Rt. X

Het is toch nog goedgekomen met de douche en mij.

Het avondprogramma vindt plaats bij Nk. Met mijn eerste rosé sinds tijden. Proost!

Oh ja, en het werden natuurlijk deze.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Ydnas zei

Ja, rose! Goed voor de calorieën ;) Mooi haar!

Inge zei

(Te) lang geleden dat ik op je blog was, nu tzt bijleren en -kijken. Leuke print, die heb ik ook op een paar sneakers :-)

Inge zei

lezen, leren hoef ik niet .....