zondag 21 februari 2016

Plog 417 - Ik snap vrouwenlogica ook niet altijd hoor

Wat deed ik op 21 februari 2016?

Goede zondagmorgen! Ik neem twee beschuiten om mijn ontbijt te besluiten. En ik laat de insuline achterwege. Eens kijken waar het schip dan strandt.

Ik meen ergens gelezen te hebben dat vrouwen een kledingstuk als oud bestempelen als ze het een keer of zeven keer gedragen hebben. Wow. Dit vestje gaat inderdaad al een paar jaar mee en ik heb het inderdaad nog niet zo heel vaak aangehad. Hm. En nu? Nee, ik gooi het echt nog niet weg!

Dag pop. Pas je goed op het huis?

Sjrd treft alvast voorbereidingen voor de nieuwe werkweek. Het kan maar gebeurd zijn.

Inderdaad, we zijn weer in het outlet. Altijd als ik daar in mijn eentje ben geweest gaan we snel daarna samen nog eens terug. Ik heb het verkenwerk immers al gedaan. Dit wordt dus een efficiënt rondje. Voor Sjrd vinden we nog een trui, ik breng mijn leuke luipaardschoenen terug. Thuis bleken ze toch wel erg ruim te zitten. Een maat kleiner was weer net te strak. Stom.

Hoera voor alle geopende La Place vestigingen!

Ik wilde niet weer pizza eten dus koos ik voor een wokje. Erg lekker maar net een beetje te pittig (en veeeel). Als dat maar goed gaat.

Gevoed en voldaan keren we huiswaarts. Het was een fijne middag.

Om het weekend gepast uit te luiden nuttig ik nog zo'n lekkere muffin. En in de hoop het brandje in mijn maag te blussen.

Hej hej.

1 opmerking:

Marieke Cobben zei

Klinkt als een goede dag! Hoop dat er meer van dit soort dagen voor jou mogen volgen!