maandag 22 februari 2016

Plog 418 - Een idioot mechanisme

Wat deed ik op 22 februari 2016?

Goedemorgen! Een nieuwe week, een nieuwe sportronde. Ik heb er weer super veel zin in.

Het mild pittige wokje heeft zich inderdaad opstandig gedragen vannacht. De stukjes mie en wortel zaten tot diep in mijn neusholte. Probeer daar maar eens Gaviscon in te snuiven.

Deze reepjes ontbijtspek zijn voor mensenbegrippen niet meer consumeerbaar.

Hondenmagen kijken niet naar de houdbaarheidsdatum. Ons vuilnisbakje is dol op spek.

Alles is op Saar, helaas. Maar je zit heel mooi.

De spierpijn in mijn kont van vorige week is nog niet over maar de goeroe heeft alweer iets enorm leuks verzonnen. Een circuitje. Met een beetje fantasie lijkt dat op apenkooien en apenkooien vonden we vroeger allemaal enig. Dus. Vooruit met de geit. Ik bedoel de aap.

Na zoveel sportieve arbeid schreeuwen de bloedsuikers om voer. Het liefst zo onverantwoord mogelijk. Geen probleem.

Ik lag vannacht veel te laat in bed. Dat kwam niet alleen door die kotspartij. Daarvoor drong zich namelijk de eerste zin van mijn column aan me op. En als je die eerste zin eenmaal hebt gaat de rest vanzelf. Dat is een prachtig mechanisme. Ik vraag me alleen af waarom dat mechanisme niet gewoon werkt tijdens kantooruren. Maar goed, ook twaalf uur later ben ik nog steeds tevreden over mijn brouwsel. Daar gaat het om.

Oh ja, de meterstanden. Die moet ik nog even doorgeven aan onze nieuwe energieleverancier. Het leven zit ook maar vol met wendingen hè.

Na zoveel inspanning is het nu tijd voor ontspanning. Even Divorce terugkijken.

Het blijft maar regenen vandaag. Zelfs Sara gaat er depressief van ogen.

Nog even samen aan het werk na de dis. Gezellig!

Daarna beginnen we met een nieuwe serie. Arne Dahl. Maar halverwege de eerste aflevering val ik zowat in slaap. Het korte nachtje wreekt zich.

Hej hej.

Geen opmerkingen: