maandag 29 februari 2016

Plog 425 - Een knoop doorgeha(a)kt

Wat deed ik op 29 februari 2016?

Goedemorgen. Is het nou alweer maandag? Is er nou alweer een maand bijna om?

Gelukkig dat we een extra dag hebben dan! Hoewel ik me in deze kreet niet echt kan vinden. Ik ben namelijk nog nooit een dag te kort gekomen. Maar ik heet dan ook geen Loesje.

Sara houdt zich met dergelijke vraagstukken niet bezig. Zij is heel mindful. Nu is het blijkbaar licht. Maar als ze haar ogen sluit is het zo weer donker.

Mijn fysiobezoek begint vandaag met nog een massage van de nek. Blijkt de goeroe ook heel goed te kunnen. Elk klein spiertje naast de wervelkolom moet eraan geloven. Volgens mij is het nu echt over.

Het sporten ging ook significant beter na zo'n massage. Kunnen we hier misschien routine van maken?

Door een kleine inschattingsfout mijnerzijds zat ik het afgelopen weekend zonder Pulmozyme. Meteen maar even opgehaald op weg naar huis.

Het huis is aan kant en de wasmachine draait. Ik zou nu beter het bed opmaken... Maar ja.

Ik heb een besluit genomen. Deze leuke deken komt niet als sprei op ons bed te liggen. Zoals je ziet zijn er nog een heleboel vierkanten nodig om hem op het gewenste formaat te krijgen. En daar heb ik geen fuck zin meer in. Zo! Ik haak er nog drie en daarna komt er een afwerkrandje omheen en dan is het klaar. Hij is vast ook meer dan geschikt om op de bank onder te kruipen.

De bezorgjongen van Albert komt wel erg laat vandaag. We kunnen niet meer wachten op een verantwoorde maaltijd. Dan maar pizza.

En focaccia. Die naar karton smaakt. Niet te hachelen.

De aantrekkingskracht van het gratis toetje - de boodschappen zijn inmiddels bezorgd - is groot. Dat geldt voor mens en dier. Ik word heel blij van deze foto.

Hej hej.

1 opmerking:

Kata zei

Geweldige foto inderdaad :)