dinsdag 1 maart 2016

Plog 426 - Een dag voor roze sokken

Wat deed ik op 01 maart 2016?

Het is niet zo'n goede morgen. Op Facebook lees ik in de loop van de ochtend een verontrustend bericht over een CF-collega. Even later wordt mijn vermoeden bevestigd. Ze is overleden. Hoewel haar gezondheid broos was komt dit nieuws toch als een verrassing. Het feit dat we elkaar nooit in levenden lijve ontmoet hebben maakt me niet minder verdrietig. Via Facebook leefden we met elkaar mee, maakten we grapjes en hadden we soms fijne chatgesprekken over de serieuze kanten van CF. Dat zal ik erg gaan missen. Ik ga jou missen Ivke.

Over tot de orde van de dag.

Ha snuitje. Jij ziet eruit alsof je ook wel wat extra warmte kunt gebruiken. 

Het is een droevige dag, het schijnt complimentendag te zijn. Whatever. Ik vind het een dag voor roze sokken.

Je ziet er trouwens fantastisch uit, daar aan de andere kant van het scherm!

Oh H&M stop hier alsjeblieft mee! Ik hoef geen glossy boekjes van te ontvangen. Jullie zien toch dat ik heel af en toe iets online bestel? Tien tegen een dat ik het dan ook online gevonden heb. Ik vind het echt niet meer van deze tijd om zoveel papier te verspillen aan nutteloze reclame.

Zijn wij trouwens de enigen met zo'n alles-behalve-fruitschaal?

Goed, er moet een deken afgemaakt worden. Aan de slag!

We kookten een verduveld lekker kostje zeg! Pasta Kata 2, die sterk lijkt op de Aussiepasta. Maar met courgette in plaats van tomaatjes en wat crème fraîche erbij en kaas erover smaakt hij toch weer totaal anders.

Precies op tijd zag ik dat Ted vanavond op tv komt. Die film wil ik al heel lang zien! Hij gaat over een tot leven gekomen knuffelbeer. Hij is grof in de mond, gebruikt graag drugs en is dol op dames. Mensen die ons langer - en vooral beter - kennen begrijpen vast dat dit beertje ons aan een bepaald hondje doet denken.

Sara vindt het allemaal veel te plat. Ze kan het niet langer aanzien en bidt voor een snel einde van deze belachelijke film.

Hej hej.

1 opmerking:

Kata zei

Twee vragen. Wat zit er in Kata 2 behalve courgette? Is dat die met tonijn?
En dan de nog prangendere vraag: Kata 1, wat is dát dan ook alweer? We zin wel weer toe om wat vergeten recepten te herintroduceren.
En wat een verdrietig bericht. Komt binnen he. Altijd.