donderdag 3 maart 2016

Plog 428 - Allemaal de rambam

Wat deed ik op 03 maart 2016?

Goedemorgen, boterhammen, roosvicee en pillen.

Het schiet niet zo op vandaag. Het lijf is moe. Ik weet nog niet of het sporten ervan gaat komen. Eerst maar eens de commerciële opvolger van Over De Streep kijken. De schreeuwende vader in het voorfilmpje heeft me toch wel nieuwsgierig gemaakt.

Het ziet ernaar uit dat Sara en ik weer lekker gelijk opgaan.

Neen. Het gaat hem beslist niet worden vandaag. Niks. Gelukkig kan ik dat tegenwoordig steeds beter accepteren. Het maakt me niet chagrijnig en ook van schuldgevoel is geen sprake. Het is gewoon zo. En dat kan ook met een glimlach.

Er zijn een hoop programma's die ik nog terug wil kijken. De aflevering van Rambam over het dolfinarium is daar een van. De makers willen aantonen dat het dolfinarium meer een circus is dan een dierentuin. We krijgen allerlei interessante kijkjes achter de schermen te zien. Tot en met de dolfijnenrukker aan toe. Inderdaad, dat is precies wat je denkt dat het is. Dicht met die ballentent!

Na afloop zijn we allebei nog een beetje in shock. Sara heeft heel gezien en meegemaakt tijdens haar leven als zwerfhond op Lesbos maar van dolfijnen in gevangenschap moet ze wenen.

Gelukkig hoef ik voor het avondmaal ook maar weinig inspanning te leveren. De kliek van gisteren smaakt vandaag meer dan prima.

Feyenoord wint weer eens een wedstrijd. Ik ken mensen die daar intens gelukkig mee zijn.

Hej hej.

Geen opmerkingen: