maandag 7 maart 2016

Plog 432 - Een onverwachte wending

Wat deed ik op 07 maart 2016?

Zo. Maandag. Daar was je weer.

Aan de slag dan maar.

Dankzij de toevallige blik in mijn agenda ga ik mijn afspraak met de tandarts vanmiddag op het nippertje niet vergeten. 

De voorraad gymoefeningen van de goeroe is onuitputtelijk. Nu moet ik weer met een halter staan zwaaien. Hoe krijgt hij het verzonnen?!

Goed, de tandarts dus. Daar vallen geen bijzonderheden over te melden. Als de rest van mijn lijf net zo deugdelijk in elkaar zat als mijn gebit was er weinig aan het handje. Maar ja. Die afwerking hè.

Tijd om mijn vers gepolijste happers in dit stuk zoetigheid te zetten. Oh ja!

Nou. Voor het volgende moment neemt Sara even de honneurs waar. Ik ben namelijk zwaar in tranen. Ik kreeg zonet een telefoontje waar ik helemaal door van de kaart ben. Veel mensen vragen me of ik nou al gestart ben met de Orkambi. Nee dus. Anders had ik het natuurlijk allang gemeld. En nu is het plots nog maar de vraag of ik er überhaupt vervroegd mee kan beginnen. Hoe dat komt laat ik even in het midden. Onze prioriteiten liggen nu bij het ontmantelen van de spreekwoordelijk bom die onder de procedure is gelegd. Om Jack Nicholson in A Few Good Men maar even te quoten: "You fucked with the wrong marine."

Gelukkig stond er nog troostvoer in de koelkast.

Er zijn zoveel tranen uit mijn hoofd gevallen dat mijn ogen ouderwets prikken van het janken. Ik ben echt heel erg teleurgesteld. In de hoop het lachen te hervatten zetten we Fuller House op. Maar dat blijkt nagesynchroniseerd!? Have mercy...

Hej hej.

8 opmerkingen:

Mara zei

Aaaah ruk! Ik kan het niet netter omschrijven dan dit. Wat een tegenvaller. Natuurlijk ben ik benieuwd naar het verhaal er achter, maar ik snap dat je hier niet alles wilt delen.

Hopelijk komt het toch nog in orde!
Kus voor jou.

Unknown zei

Je kunt de taal aanpassen op netflix en dan hoor je gewoon hun eigen stemmen.

Vnn zei

kuskuskus!

En Jesse nasynchroniseren is een misdaad natuurlijk.

Geert zei

Ik had werkelijk geen idee wat Orkambi was, maar google is mijn vriendje. Ik neem aan dat het voor jou een goed medicijn is? Dan is het zeker zwaar kilo utrecht tango als het niet door gaat. Daar kan zelfs de vlaai niks aan verhelpen vrees ik...

Inge zei

Ai, k*t

MissPiggy zei

Man man man, wat een domper.
Of iets heel lelijks wat ik hier niet zal schrijven, maar duidelijk: kl*ten van de bok!!!!!! (van jou geleerd, die uitdrukking trouwens).

Hang in there, Cyster!

xxx

Elly van E zei

Hèèè, wat is dat nou voor bullshit! Wat vreselijk voor je. Ik zou ook mijn ogen uit mijn kop janken als ik in jouw schoenen stond...
liefs en sterkte
Elly

sandy zei

Ik vind het naar (en in gedachtentaal zeer k*t) voor je om er misschien niet mee te mogen starten. Misschien vinden ze de bijwerkingen die al bekend zijn te veel. Het zou om hoofpijn gaan en de hele dag misselijk zijn. Afwachten dus weer. Sterkte meid!
Verder die oefening bij je goeroe met die stok. Die heb ik ook gehad. Dat is een goede voor je schouders en borstkas spieren. Mijn schouder is daarmee weer goed gekomen en mijn golfslag ging er ook beter mee!
Sterkte en ik leef met je mee ondanks mijn zware influenza a infectie waarvan ik sinds vandaag weer wat beter ben.
Bye!