donderdag 10 maart 2016

Plog 435 - Nog meer violen, trommels en fluiten

Wat deed ik op 10 maart 2016?

Goedemorgen. Ik dacht, ik trek eens een ander sportuniform aan.

Aan mijn ontbijt wordt echter niet getornd.

Een nieuw infuusnaaldje kan nooit kwaad.

Ha meid! Druk met de lente?

Toegegeven, ik doe dit te weinig. Enerzijds vanwege gemakzucht, het is toch weer een serie handelingen die moeite kost. Anderzijds omdat ik vaak vol genoeg zit van wat ik via het mondje nuttig. Maar ik moet me niet aanstellen want 100 ml extra vulling in vloeibare vorm voel ik vooral tussen mijn oren. Dit is echt de makkelijkste manier om snel en geruisloos 200 calorieën tot me te nemen. Op een stroopwafel kauwen en die wegspoelen met een glas cola kost meer moeite en zorgt voor een voller gevoel. Dus. Chop chop.

Het was weer een interessante sessie in het krachthonk. Ik blijk super stabiel op deze bal te kunnen liggen. Toch handig om te weten. Als je eens ergens bent en er ligt zo'n bal. Dat je weet dat het kan.

Oh mensen, wat heerlijk! Die eerste keer dat het schuifdakje weer open kan. Zonder de verwarming op 23 graden te moeten zetten.

Hoi Maasbrachtse markt. Ik moet niet op jou zijn.

Thuis. HYPO.

Na een graai in de snoeptrommel ga ik toch maar braaf over op boterhammen om die hypo te bestrijden. En ik kijk Zembla terug, waarin onderzocht wordt waarom nieuwe medicijnen zo duur zijn.

Sara buigt zich intussen over haar stokkie. Minstens zo belangrijk.

Op d'n twit zag ik een foto voorbijkomen van een ogenschijnlijk lekkere pasta. Het bereiden was een eitje en hij smaakt inderdaad heerlijk, ook al ontbreekt de verse munt.


Hoera voor Nk! Ook voor haar tuigen we 35 violen, trommels en fluiten op.

Proost jarige, op een heel goed jaar!

Hej hej.

Geen opmerkingen: