vrijdag 11 maart 2016

Plog 436 - Het was het achterkantje

Wat deed ik op 11 maart 2016?

Goedemorgen! Mijn vrijdag begint met een experiment. Joh ik heb zo'n spannend leven! Alle gewone boter is op, we hebben alleen dit kuipje gezouten boter nog in de koelkast staan. Ooit gratis gekregen bij de boodschappen van Albert. Maar ja, hoe zout smaakt gezouten boter? In combinatie met hagelslag? Best wel zout dus.

Oh leuk, Bram heeft een nieuwe vlog gepost, over zijn wintersportvakantie! Bram en ik denken exact hetzelfde over de invulling van zo'n sneeuwspektakel.

De automatische stand van mijn camera maakt meer dan prima foto's.

Ken je dat? Dat je tegen het eind van de winter veel van je kleren zat bent? Alwéér dat vestje?! Alwéér die trui?! Maar voor dunnere kleren, al dan niet uit de nieuwe collectie, is het eigenlijk te koud. Ik probeer het vandaag toch. Twee shirtjes over elkaar. Eens kijken hoelang het duurt voordat ik met bevroren vingers op de bank zit te bibberen.

Och jongens, en mijn föhn. Ik heb hem gemaakt! Zijn achterkantje bleek gewoon alleen maar schoongemaakt te moeten worden. Net als alle achterkantjes, in feite. Hij blaast nu ook weer veel krachtiger. Net als... Nee, laat maar.

Saar en ik maken een ommetje. En we lopen ons hierbij uit. Sara begrijpt niet waarom we hier stilhouden.

Zij staat veel liever hier. En nog lieverder schuimt ze de velden af. Op zoek naar dingen.

Ik ben vooral op zoek naar de zon. Het is maar schraal zo in de wind. Maar toch is het ook heel erg lekker buiten. Als je de vogels moet geloven staat alles op springen.

Hier zit beslist iets in de grond. Ik vrees voor het leven van dat iets.

Zo. Hier heb ik nu wel heel veel zin in. John, kom er maar in!

Hierin ook. Die bak stond me al die hele middag verleidelijk aan te kijken telkens als ik de koelkast opendeed.

Als ook Sjrd zijn vrijdagse friet achter kiezen heeft doen we nog een rondje regeldingen. Knus!

Sara let intussen goed op de bank. Knusser.

Bij Bed & Breakfast springen ze weer eens volledig uit de band. En ze zijn alweer in een gymzaal. Is dat dit seizoen de trend?

Hej hej.

Geen opmerkingen: