zaterdag 12 maart 2016

Plog 437 - Avonturen in de Vinex

Wat deed ik op 12 maart 2016?

Hallo heerlijke zaterdag! Ik heb er weer super veel zin in vandaag!

Hoewel deze foto iets anders doet vermoeden zitten we allemaal in de auto. Sara is het minst enthousiast van ons allemaal. Zij vindt het hele concept 'mee in de auto' nog steeds kilo utrecht tango.

Het is niet anders. We gaan op pad! En het belooft weer een leuke dag te worden!

Vaste prik, op dit punt staan we altijd even in de file. Op zaterdag. Gekke randstedelijke taferelen.

Maar we zijn er! Sara heeft alles wat in haar maag zat naar buiten gewerkt. Daarvan zit ze nu even bij te komen, veilig tegen Ptr aan. Mr doet meteen haar dekentje in de was. Komt het toch nog goed allemaal.

Nnk heeft de borrel geregeld. Knap werk!

Ze heeft zelfs aan een smakelijk hapje voor Sara gedacht. Of niet Hammie? Of Knagie?

Zo te zien is er hier iemand druk met een werkstuk over de koude oorlog. Goede methode zo!

Sara heeft alleen nog maar oog voor de hamster. Die zich verschanst heeft in haar huisje. Ze hoopt dat dat piepende, witte monster snel verdwijnt.

Als de voetballers en buitenspelers weer thuis zijn borrelen we lustig verder. Sara is blij dat Drs klaar is met buiten zijn. Hij heeft zo'n lekker schootje.

Aan tafel! Nog dagelijks kan de vreugde van het weer kunnen eten me overvallen. Ik heb zoveel lekkers gemist joh. Zo ook pasta Mr. Wat een feest, echt!

Als de tweeling op bed ligt doen we met de grote nog een potje Catan. De grote, die de waarde van alle letters uit zijn hoofd kent en zodoende altijd precies weet waar hij zijn dorpen en straten moet bouwen.

Helaas voor hem bepaalt het lot dat we vandaag heel vaak 2 en 12 gooien en ziet hij zich verslagen door zijn vader. Gelukkig kan hij erom lachen. Lekker ding.

Nou, nog even de handen invetten en dan kunnen we ons aan de terugreis wagen.

Hej hej.

1 opmerking:

Kaatjeblaatje zei

Dekentje wassen:)
Gelukkig vlot droog, weten we uit ervaring!
Ziet er gezellig uit!