dinsdag 29 maart 2016

Plog 454 - Een nijpende wassituatie

Wat deed ik op 29 maart 2016?

Goedemorgen. Hoe is de situatie nou eigenlijk? Gewrichtspijn: zo goed als over. Verkoudheid: op z'n retour en met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geen infectie in wording. Orkambi: kan elk moment gebeuren nu. Het wachten is best wel slopend (hoe doen mensen op de transplantatiewachtlijst dat in vredesnaam?!). Dus hangen we nog maar weer wat landerig op de bank.

Op zolder wordt de situatie ondertussen nijpend. Als ik nog een dag langer wacht met een was aanzetten moeten we morgen in onze blote konten over straat.

Nou nou, kijk eens aan. Bijna half vijf.

Prachtig moment om gedoucht en aangekleed beneden mijn rentree te maken.

Ik klap nog snel een spuit sondevoeding naar binnen. Het is best nodig, als ik eerlijk ben, eigenlijk.

Kijk eens wie er op de oprit van mijn ouders staat te shinen?! De winterslaap in de stalling heeft haar goed gedaan. Voor een dame van 40 ziet ze er nog pront uit hoor.

Mijn moeder heeft meteen een lekker kostje voor ons allemaal gekookt. Lekker bezig mam!

Hej hej.

1 opmerking:

sandy zei

Ja dat wachten op de lever-lijst is voor mij nu een beetje gek. Ik weet hoe het voelt om te wachten maar mijn telefoon weer mee nemen overal heen..daar moet ik weer aan wennen. Hoop dat je niet zolang meer hoeft te wachten. Ik wil nog even kwijt dat ik sara zo'n schatje vind met haar aan jou aangepaste levensstijl. Mijne is precies zo. Ik wens jeveel sterte met het opbouwen van je conditie na alle narigheid