donderdag 31 maart 2016

Plog 456 - Al het goede komt in drieën

Wat deed ik op 31 maart 2016?

Goedemorgen schattebout. 

Goedemorgen andere schattebout. Hè?! Wat zeg ik nou weer... Hoewel, houden van een ander begint met kunnen houden van jezelf. Ja toch niet dan.

En dan ga ik nu een quiz invullen. Over mezelf. Super interessant.

Met de gevreesde herbeoordelingen van alle mensen met een Wajonguitkering heb ik me deze ronde geen moment beziggehouden. Ik heb genoeg andere dingen aan mijn hoofd om me druk over te maken. Toch ben ik blij met de brief die vandaag bezorgd wordt. Dan hoeft hier in elk geval geen negatieve energie naartoe. Mooi.

Al het goede komt in drieën toch? Dan zal het vast geen toeval zijn dat Ntl uitgerekend vandaag een oproep heeft gekregen voor een longtransplantatie. Ik brand een kaarsje voor haar, en een voor haar donor. Laat het alsjeblieft goed gaan.

Spannend hè Saar, alles? Of heb je een vogeltje gezien?

Oh kijk! Daar is de koerier al!

Het doosje waarop ik vijf maanden heb gewacht ligt eindelijk op mijn schoot. Wat een sensatie. Snel uitpakken!

Orkambiblijheid.

Ik durf niet te zeggen voor hoeveel geld hier nu op tafel staat. Het maakt me dankbaar en nederig. En van wat er in de bijsluiter staat probeer ik niet al te angstig te worden.

Serieus. McDonalds? Yep. Op mijn initiatief nog wel. Zo een keer in de vijf jaar heb ik zin in een BigMac. Met frietjes. Vandaag is die dag.

Wat een feestmaal. Het is jammer dat ik nog een nachtje moet wachten met de inname van de eerste dosis pillen. Want qua vetinname zit je met zo'n dienblad vol aderverkalking wel geramd. (Orkambi moet worden ingenomen met vet eten, zodat het beter wordt opgenomen en zijn werk kan doen.)

Wat een dag hè Saar? Wat een dag. En vanaf morgen wordt het allemaal nog spannender.

Hej hej.

3 opmerkingen:

Sarah zei

Alle excitement spat gewoon uit mijn scherm! Top plog. Hoop zo dat dit goed werkt voor je!

Inge zei

Mag ik gewoon zeggen dat je een topper bent?

Inlimburgstaateenhuis zei

Zó spannend!