vrijdag 1 april 2016

Plog 457 - Plog met een vlog

Wat deed ik op 01 april 2016?

Laat me beginnen te zeggen dat ik beslist geen vlogger word. Het voelt niet heel comfortabel om hardop tegen mezelf te praten en dat later ook nog terug te kunnen zien en horen. Met mijn vette kop haar en hondenvest aan. Maar ik wil juist nu graag vastleggen hoe die eerste tijd met Orkambi is. Om misschien al wat verschil op te merken, over een poosje. En ook om niet te vergeten. Zodoende zal ik de komende dagen regelmatig een filmpje maken en dat hier posten. Het kan zijn dat de plogs even wat korter zijn dan anders. Ik laat het allemaal maar gebeuren.

Oké. En dan komt nu het eerste filmpje. Slordig gemaakt, slordig geëdit. Ik zei toch al dat ik geen vlogger ben.

Hoe ik kaas wilde zeggen in plaats van vlees, terwijl ik zelden kaas eet op mijn brood. Hoe het schoeisel sloffen aan zijn betekenis komt. Hoe ik plotseling lichtjes blijk te slissen. En hoe ik definitief met al mijn ijdelheid heb afgerekend.

Nou, dat ging bij de eerste dosis al meteen mis! Volgens mij maakt het in feite geen drol uit wanneer je welke pil pakt, als er maar 12 uur tussenzit.

De vermoeidheid overvalt me nogal. Zou dit al een eerste signaal zijn? Of is het de opgebouwde spanning van de afgelopen maanden die er nu uitkomt?

Daar peins ik in de supermarkt nog wat verder over. Als naar ik hoop alles in de boodschappenkar ligt, kan ik bijna niet meer overeind blijven van vermoeidheid. Gelukkig staat er een pallet potgrond voor mijn neus die me in geval van nood op kan vangen.

Geen bakske koffie meer met wat lekkers. Linea recta het bed in. Ik wil en kan alleen maar slapen.

Drie uur later vervoeg ik me iets uitgeruster weer beneden. Wow.

Voor het bacchanaal met Nk en Mrc zet ik een joker in. Wel komen ze even een bloemetje en chocola brengen. Lief!

Hej hej.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind je vlog stoer en jou een topper!! Ik hoop dat je snel positief resultaat merkt!

Anoniem zei

Sorry, ik zie dat ik bij het vorige bericht helemaal geen naam geschreven heb.. bij deze: Groeten, Jorien

Inlimburgstaateenhuis zei

Wij willen meer vlogs! Wij willen meer vlogs! Wij willen meer vlogs! Ja? Dus....!

Mara zei

En toch is het wel leuk zo'n vlog!! Ik duim her hard voor je!! Kus

sandy 3.0 zei

Hoi irene, ik hoop echt dat orkambi wat voor je doet. Als ik je hoor hoesten, voel ik met je mee. Ik kan het me nu bijna niet meer herinneren hoe dat was toen ik nog niet getransplanteerd was. Veel sterkte de komende tijd. En een aai voor sara!

kliefje zei

Ik hoop met heel mijn hart dat ze aanslaan!

PS: leuk je na al die jaren eens te zien praten en bewegen ;))

Lotus Lilly zei

Een stem bij de foto's! Ik vind je vlog leuk! blijven doen dus :-) En ik hoop ontzettend dat het je goed zal doen deze pillen. We leven ondertussen alweer op 7 april dus je hebt er al een aantal dagen opzitten. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat ondertussen! Knuff xx

Linnie's kaartjes zei

Heel veel sterkte en succes bij deze nieuwe stap, ik hoop dat het je heel veel verder zal helpen.