dinsdag 5 april 2016

Plog 461 - Een echte Jss

Wat deed ik op 05 april 2016?

Nog maar een filmpje dan. En het is me opnieuw gelukt het meest mallotige screenshot te kiezen als begindinges.

Net nadat ik het filmpje had opgenomen ging de bel. Mijn buurtjongen Jss (4) stond voor de deur. Met een cadeautje. Een zelf ontworpen en vervaardigde armband. Super tof! Eat your heart out, Otazu.

En vanaf morgen weer een gewone plog hoor. Ik ben er weer klaar voor!

Hej hej.

3 opmerkingen:

Wendy-Amelie zei

Je klinkt wel een stuk opgewekter! En dat gevoel hebben van niet mee doen in de maatschappij herken ik wel. Er komen vast weer betere tijden aan.

Hoestende Avonturier zei

Haha! Een goed begin plaatje is ook 1 van de dingen die ik nog niet voor elkaar krijg met dat edit programma. Maar verder heb je natuurlijk gewoon een hartstikke mooi hoofd hoor. Hoog zittend slijm met dat stomme uitputtende hoestje is heel herkenbaar en heel irritant! En dat maatschappij anti deelname gevoel ook. Maar je klinkt inderdaad wel weer wat wakkerder enzo! Hopelijk vanaf nu keihard de goede kant op!

sandy 3.0 zei

Waar zouden we zijn zonder onze voortreffelijke ouders! Ik heb ook zulke hulptroepen gelukkig. Dat geraniumgevoel heb ik ook gehad. Dat ik niet meer zelf even weg kon gaan. Maar dat is over en als ik niet kan, dan leg ik mij er maar bij neer en komt het morgen wel. Sterkte enne je doet het goed hoor!