vrijdag 15 april 2016

Plog 471 - Dit had de afloop nog niet moeten zijn

Wat deed ik op 15 april 2016?

Goedemorgen. Dit jurkje is mede mogelijk gemaakt door mijn schoonzus. Ik paste van de week een groter exemplaar in Den Bosch maar dat flodderde net iets teveel om me heen. De enige juiste maat ter wereld hing nog in Maastricht. Zodoende toog Lnnk gisteravond naar Sissy Boy in onze zuidelijke hoofdstad. En als extra service reed ze vanmorgen in alle vroegte langs ons huis, op weg naar haar werk. Want ze begreep dat ik het vandaag al wilde dragen. Dat vind ik echt super lief van haar!

Alle spullen ingepakt. We kunnen weer op pad.

Weer bij mijn ouders op de achterbank. Dit keer tuffen we richting Leiden. We gaan naar een crematie. Sjrd komt vanuit zijn werk gereden. Op deze manier kunnen we er toch allemaal bij zijn. En dat is fijn.

Nou Ntl, deze is op jou. Mijn eerste alcoholische versnapering met Orkambi. Mrc vertelde me dat haar zus ondanks haar eigen situatie ook erg meeleefde met mijn besognes. Dat zal beslist iets CF-erigs zijn.

Deze hanen doen niks verkeerd.

Oh ja, we zijn natuurlijk in de sleutelstad.

En ze schrijven hier ook nog eens zinvolle woorden op de gevel.

Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Na afloop van iets heel verdrietigs samen uitgebreid eten. Maar Ntl wilde het zo en het blijkt geweldig!

We drinken, lachen en halen herinneringen op. Het is alleen niet te verteren dat zij voortaan altijd een herinnering zal blijven. Het enige dat we kunnen doen is haar herinnering levend houden.

Op weg naar huis valt het met bakken uit de lucht. Ergens past dat wel.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Eten na iets heel verdrietigs (ik ben altijd voor eten). Wat heeft ze dat mooi bedacht. En dat het dan zo goed werkt...fijn voor iedereen die er was.