zaterdag 23 april 2016

Plog 479 - Als de ijsberen om bontmutsen vragen

Wat deed ik op 23 april 2016?

*fluistertoon aan* Goedemorgen Sara. De dag is begonnen. Kom je ook?

Voor mijn brood kan de fluistertoon wel weer uit. We zijn geen geitenwollensokken hier.

In beweging blijven is erg belangrijk voor mensen met rugklachten. Volgens mij gaat het alweer een stukje beter met de mens. Bij de hond loopt het angstzweet echter over de rug. Of dat gedoe met die stofzuiger alsjeblieft kan stoppen. Ze lijkt nog steeds niet te snappen dat zij de reden is dat die herriemaker aanstaat. Wat dat betreft is ze niet zo snugger.

Ik poseer hier even voor de wall of fame. Leek me wel eens leuk.

Voor de zekerheid draaide ik toch maar een sportwasje. Stinkend aan de start staan is ook al zowat hè.

Het is stervenskoud dus ik heb gewoon weer een wintervest aangetrokken. Ge moet wa, nie?

Volgens mijn vader is het pas echt koud als de ijsberen om bontmutsen vragen. En daar heb ik niks over gehoord of gelezen. Dat betekent dat ik gewoon naar buiten kan voor een portie wandelen. Blijkt het ook nog eens super lekker!

Kan iemand mij vertellen of dit jongens of meisjes zijn? Ze hebben in elk geval praatjes voor tien. Wat mij doet neigen naar meisjes. Hoewel ik een man ken die me af en toe de oren van het hoofd toetert. Dus eigenlijk zegt het niks.

Och daar zullen we hem net hebben, de omniprater, op zijn stoel. Hartje!

Zo'n wolkentoetje ziet er in de winkel altijd lekkerder uit dan het in werkelijkheid smaakt. Gelukkig weet Sara er wel raad mee.

Ook in De Kwis wordt onze buurtgenoot Jos (Jaws) niet gespaard.

Hej hej.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jouw hond durft tenminste nog op de bank te blijven staan bij het stofzuigen. Die van mij gaat in blinde paniek bij de acherdeur staan: laat mij eruit!.
groetjes

Roelien