dinsdag 26 april 2016

Plog 482 - Half Europa komt voorbij in deze plog

Wat deed ik op 26 april 2016?

Goedemorgen Sara!

Ook de lente laat wel eens trieste beelden zien. Dit is een goed voorbeeld.

En dit ook. Ieder voorjaar is het weer hetzelfde liedje. En ik ben altijd bang om met kale plekken op mijn hoofd de zomer in te rollen. Is nog nooit gebeurd. Dus ik heb er maar fiducie in.

Mijn korter gemaakte broek zit heerlijk nu, joepie! En verder. Verder lijk ik deze dagen een beetje last te hebben van levenshaast. Nu ik me zo goed voel meen ik dat ik van alles moet doen. Alsof ik in moet halen wat heel lang niet kon. Maar ook dat ik vooruit moet werken omdat ik bang ben dat het morgen weer zal zijn zoals het was. Een vermoeiend proces op zich. Gelukkig maar dat ik energie genoeg heb! De crux zal hem wel zitten in het vertrouwen in mijn lijf. Dat zal mondjesmaat moeten worden opgebouwd.

Mijn levenshaast en ik gaan lekker op pad. Wat let ons? Eerst maar eens langs de apotheek. Daar liggen deze zakjes op me te wachten. Ideaal bij acuut zuurbranden.

Deze foto is duidelijk dronken.

Even neuzen bij de Hema. Kan nooit kwaad.

Nog wat noodzakelijkheden bij het Kruidvat.

En weer naar huis. In de hagel. Welja joh.

De koerier bracht een nieuwe voorraad Orkambi. Het voelt nog steeds alsof Sinterklaas heeft gereden. Ik denk maar niet te veel na over het bedrag dat deze drie dozen waard zijn. Je zou er een erg mooie auto van kunnen kopen.

De lucht mag er dan onheilspellend mooi bijhangen, wij gaan toch op pad. Sjrd had een briljante ingeving.

Voor een avondje Porto Maurizio zijn wij altijd wel te porren!

We hebben niet alleen erg lekker gegeten, ook de vakantiekogel is door de kerk. Fuck Denemarken, met z'n aftands ingerichte huisjes en twijfelachtig weer. We gaan gewoon weer naar ons favoriete stekkie in Frankrijk. Never change a winning team. Santé!

Nog even de dag afknuffelen en dan kunnen we naar bed.

Hej hej.

1 opmerking:

Jolanda zei

Dat wat je schrijft over je haastgevoel: dat herken ik zó! Dan heb je een goede dag en dan ben je een soort van buiten adem omdat je zoveel wil ineens. En dat dat dan ook moet, want ja.. straks kan het weer anders zijn. Van alles regelen en doen en toch weer op de rem staan etc. Zeer vermoeiend en ingewikkeld. Ik had er nog nooit iemand anders over gehoord. Gek om een eigen gevoel zo treffend te lezen!
Maar jeetje, wat hoop ik dat dat gehaaste gevoel wegebt, omdat het hebben van meer energie en minder klachten meer standaard wordt! Wat heerlijk zou dat zijn!
Ik moest erg lachen om jullie vakantieplan! Haha. Goed vooruitzicht. Altijd lekker als je weet waar je komt. :-)