donderdag 5 mei 2016

Plog 491 - We kozen het ruime sop

Wat deed ik op 05 mei 2016?

Goedemorgen! Een fractie voor ik deze foto maakte rolde en schurkte Sara over het gras en schalde  Louis Armstrongs It's a wonderful world uit de radio. Zo is het maar net!

Donderdag. Hemelvaartsdag. Bevrijdingsdag. Wat een dag! Eerst maar eens een plog in elkaar timmeren.

Sjrd begint de dag met een loopje. Weet je dat ik daar in de diepste, donkerste krochten van mijn hoofd heel af en toe ook weer over fantaseer? Maar dat heb ik natuurlijk niet hardop gezegd hè.

Als je echt goed wil verkleuren is scrubben het toverwoord. En daarna natuurlijk goed smeren. Anders word je een kreeft, of zo'n gelooide leren tas.

Vandaag roei ik met de riem die ik heb. Hoewel, ik ben allerminst van plan te gaan roeien. Hm.

Het is wel beslist bootjesweer!

Lukt het kapitein?

Woehoe! Varen, met de wind in de haren!

Het waait flink. Op zich ideaal zeilweer. Alleen hou ik niet zo van zeilen als Sjrd. Ik ben meer een ligger. Maar het waait te hard om voor anker te kunnen liggen. Toen ik constateerde dat de kant wel erg dichtbij kwam zat er niks anders op dan de motor weer te starten en nog maar een rondje te varen. Ook geen straf. Het grappige is dat ik op de boot twee dingen heel goed kan die me aan wal maar matig lukken. Een boek lezen en fruit eten. Een boot is echt heel gezond. Ik raad het iedereen aan.

Oké, behalve deze aso's. Hier zien we nog net hoe een karton waar bierflesjes inzaten het water in verdwijnt. En even daarvoor flikkerden ze een volle krat lege bierflesjes het water in. Maar echt! Wat voor achterlijke gladiool ben je dan?! Succes met de wereld jongens. Na jullie de zondvloed.

Het is allemaal wat hè eend?

Gewoon blijven lachen. Wat moet je anders.

Sara komt er maar bekaaid vanaf vandaag. Ze is nog steeds niet bootproof. De bank is nog steeds verboden terrein. En dan ook nog zo'n groezelige foto om de dag mee af te sluiten.

Hej hej.

1 opmerking:

Inge zei

Bah, wat een aso's!