dinsdag 10 mei 2016

Plog 496 - Over sandalen en slipjes

Wat deed ik op 10 mei 2016?

Goedemorgen. Ik weet ook niet waarom de eerste foto van de dag er altijd een met een boterham is. Als ik koffie lustte was het allemaal veel makkelijker.

Het is vandaag even wat minder zonnig en stiekem vind ik dat helemaal niet erg. Maar het is natuurlijk not done om dat te zeggen. Dan maar not done.

Omdat ik gisteren zo hard gewerkt heb mag ik vandaag met mezelf op stap. Voor een lekkere lunch en een klein winkeltochtje.

Zo gaat het altijd. Als je voor niks specifieks op pad bent loop je steevast tegen de leukste dingen aan.

Oh mensen! Hier heb ik sinds de plotselinge stroomuitval al zin in. Een ordinaire uitsmijter! Hij oogt iets te perfect maar voor  de rest is het meer dan prima!

Sinds een tijdje staat er weer een ouderwetse telefooncel op het Munsterplein. Dit roept nogal wat vragen bij me op.

Alles ligt er hier mooi bij, mijn maag is gevuld en mijn kledingkast ook. Ik kan weer naar huis.

Dit rokje en topje kocht ik bij discotheek The Sting. 

En met deze sandalen (haaaaat aan dat woord, net als slipje) ben ik eindelijk overstag gegaan. Doordat ik het woord zo haat (maar écht) kreeg het schoeisel ook nooit een kans. Maar sinds ik nog steeds spierpijn in mijn kuiten heb van een dag op mijn Birkenstocks (ook een doodzonde, ik weet het) en de temperaturen schreeuwen om blote voeten zal ik iets moeten. Op hoop van zegen.

Goed, dan kan ik nu eindelijk mijn filmpje opnemen. Ik ben gevraagd iets op camera te vertellen over mijn ervaringen met een next generation medicijn (Orkambi dus, maar dat mag ik nu even niet bij naam noemen). Het uitgeschreven script zit inmiddels wel in mijn hoofd. Nu alleen nog even naturel en in een take in de camera vertellen.

Douwe Bob heeft geen moeite met naturel in de camera kijken. Of zwoel. Met zijn slaapkamerogen. Goed gedaan Douwe Bob!

Hej hej.

2 opmerkingen:

Kim zei

Jaaa slipje, om te kotsen dat woord!!

Vnn zei

Maar noem dan eens een ander woord voor sandalen wat wel leuk is? (ben het wel met je eens hoor)