donderdag 12 mei 2016

Plog 498 - Gezondemensencijfers

Wat deed ik op 12 mei 2016?

Goedemorgen met de deur open! Ik hoop maar dat deze tropische voorjaarsverwennerij geen kletsnatte zomer inluidt.

Kijk mij de broodfoto eens variëren.

Terwijl ik spray ligt Sara haar ene achterpoot te stretchen. Zo ligt ze normaal nooit dus ik vind dit extra schattig.

De goeroe is er vanmiddag niet. Voorheen was dat aanleiding genoeg om dan zelf ook maar thuis te blijven. Maar dat was vroeger!

Tegenwoordig zoef ik op de fiets naar de fysio. Dit keer zelfs met handige fietstas om mijn zuurstoftankje in te doen. Dat fietst toch net wat lekkerder dan met dat lompe ding om mijn lijf hangend.

Ik heb het rijk alleen vanmiddag. En alle tijd. Zodoende wandel ik even 2,5 kilometer in 30 minuten. Dat zijn weer gezondemensencijfers!

Ha vakantiegangers! Wat fijn dat jullie weer thuis zijn! En wat nog fijner dat jullie voor het eerst in jaren weer eens onbezorgd op reis konden. Die Orkambi is toch maar goed spul.

Sara ligt erbij alsof zij ook wel zo'n roze peppilletje kan gebruiken.

De VPRO zendt oude afleveringen van Louis Theroux uit. Altijd fijn! Hier is hij nog piepjong en net wat meer cheeky dan de beschouwende interviewer die hij nu is.

Normaal gesproken gebeurt dit pas na de Orkambiriedel om half elf. Vandaag lig ik om tien uur al te knorren. Dat krijg je van al dat sporten.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Mara zei

Wat heerlijk dat je lieve ouders het aandurfden om op vakantie te gaan. Dat is pas een prachtige bijwerking van orkambi ;D

Vnn zei

Ja! Wat Mara zegt! Kijk ze eens stralen :)

Ik dacht hetzelfde bij de oude aflevering van Louis trouwens. Hij is best veel veranderd (uiterlijk nog het minst).