dinsdag 17 mei 2016

Plog 503 - Weer eens aan een ramp ontsnapt

Wat deed ik op 17 mei 2016?

Goedemorgen! We kunnen wel stellen dat de tot de grond gesnoeide hortensia's weer prachtig tot leven aan het komen zijn.

Ik probeer met wat warme lucht en een toefje foam mijn haar weer tot leven te wekken. Spannend!

Wat in Haarlem niet lukte kan hier gewoon weer wel. Zonder jas en bijkomende bevriezingsverschijnselen naar buiten.

Het nadeel van dat fietsen steeds is dat ik nu bij elk afstandje denk dat ik dat per tweewieler af moet leggen. Zo werkt het in mijn hoofd. Maar vandaag heb er mooi lak aan. Het weekend zit toch nog wel een beetje in het lijf. Ik mag best een keer met de auto.

Mijn telefoon zal na deze foto keihard op de grond kletteren. In een seconde zie ik een mogelijk doemscenario aan mijn oog voorbij trekken. Een gebarsten scherm, ik met mijn haren verstrikt in de roltrap, gescalpeerd en bloedend krijsend. Niks van dat alles. Het ding landde keurig op zijn rug en ik eindigde middels een elegant sprongetje stabiel op de grond.

Mijn lens is gerepareerd en ik ga hem NU ophalen!

Volgens mij doet hij het weer prima. Wat een opluchting!

De boevenbende van Schinderhannes is er ook heel blij om.

Maar ikzelf natuurlijk nog het meest!

Kijk eens wie daar alweer olijk zit te bellen!

Ik schaam me heel erg. Dit is er over van de Margriet die ik van Vnn kreeg en waar ik "lekker de hele zomer mee vooruit kan". Ik ben een slechte plantenmoeder. Water geven na de droogte is als mosterd na de maaltijd.

Gelukkig zorgt Sara grotendeels voor zichzelf.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Die margrietjes zijn nog niet dood hoor! Volhouden! (als je ze nog niet naar de margrietenvondelingenkamer hebt gebracht...)