maandag 23 mei 2016

Plog 509 - Hij verdiende een trap onder zijn kont

Wat deed ik op 23 mei 2016?

Goedemorgen snoes. Hoe sliep jij?

Het nadeel van een hobby als deze is dat je woonkamer er al snel uitziet als een illegaal naaiatelier. Als je niet opruimt. Dus. Aan de slag.

Na de boterhammen. Eerst eten.

In mijn haar zit een vleugje Frankrijk vandaag. Dat is meteen ook het enige fijne aan deze mousse.

En dan ga ik nu fris gewassen en met vers vakantiehaar sporten. Doei!

Zoals bekend maak ik me erg druk deze dagen. Of mijn longfunctie nog wel oké is. En waar dat gekke reuteltje nou toch weer vandaan komt. En of ik me nou inbeeld dat ik wat kortademiger ben. Of dat het puur somatisch is allemaal. Een meer dan prima saturatie in rust en zonder extra zuurstof is de beste remedie tegen de flipperkast in mijn hoofd.

Technische mannetjes die uit pure gemakzucht hun eigen trapwerk niet mee naar binnen zeulen en liever mij met ons keukentrapje laten sjouwen werken in tijden als deze extra op mijn zenuwen. Een keer raden op wiens trap hij hier staat te frunniken.

AH, je komt als geroepen!

Zo, en dan mag ik nu best een kabelsnor.

De was, ik kan er geen genoeg van krijgen. En je kunt er ook nooit teveel foto's van maken. Zo dankbaar allemaal.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt! Er zit vijf kilo aan en daarmee is mijn BMI alvast uit de gevarenzone. Omdat er niet per se meer kilo's bij hoeven maar ik graag wil behouden wat ik nu heb,  stap ik over op andere sondevoeding. Hierin zitten minder calorieën en het vetgehalte is veel lager. Daardoor heb je niet zo snel een vol gevoel en wellicht wakkert het mijn eigen eetlust ook weer wat aan. Gut wat spannend. Ik hang maar van spannend aan elkaar.

Hej hej.

1 opmerking:

sandy 3.0 zei

Peptisorb heb ik ook. Al die andere soorten kunnen mijn maag en darmen niet verdragen. Succes!