donderdag 26 mei 2016

Plog 512 - Zin in nieuw haar

Wat deed ik op 26 mei 2016?

Goedemorgen normale leven met gewone bruine boterhammen. Lekker weer hoor.

Bij het normale leven hoort ook fysio op donderdag. Na gisteren ben ik nog meer gemotiveerd om keihard door te trainen!

Wat niet meewerkt aan dit goede voornemen is het feit dat ik doodmoe ben. Hoe lossen we dit nou op?

Pfff, in mijn benen lijkt wel pap te zitten. De goeroe snapt dat wel en toont clementie. Ik mag het vandaag rustig aan doen.

Ik heb mijn synthetisch pak verruild voor een zachtere outfit. Er wacht me nog een heel middagprogramma.

Ha lief Snaartje! Je kijkt een beetje verveeld. Jij niks op de planning vanmiddag?

De afspraak met de maatschappelijk werkster kon gisteren niet doorgaan. Zodoende handelen we het vandaag even telefonisch af. Ik zie uit naar de dag dat alle medische handelingen per telefoon geregeld kunnen worden!

Kappertijd! Voor de zomer heb ik wel zin in iets anders. Niet heel heftig maar wel een nuance. De nieuwste trend op haargebied blijkt balayage. In feite een soort door het haar geveegde mega uitgroei die de bedoeling is. In mijn geval houdt dat in dat er met waterstofperoxide geknutseld wordt. Ik vind dit best wel eng!

Nou dat valt me alles mee. Op de foto komt het niet zo goed tot zijn recht maar er zitten echt een hoop lichtere vegen in mijn haar. Nu ik weet dat ik niet meteen pornoblond word mag het de volgende keer op nog wat meer plekken en best wat langer blijven zitten. Het begin is in elk geval gemaakt.

Het avondprogramma bestaat uit de boekhouder en een hoop cijfers. Altijd weer een klus hè jongens, de zaak kloppend krijgen.

Hej hej.

Geen opmerkingen: