zaterdag 28 mei 2016

Plog 514 - Gestrand in Babberich

Wat deed ik op 28 mei 2016?

Goedemorgen! Sara en ik ontbijten gezellig samen. Sjrd draaft intussen door het Limburgs landschap.

Zie je dat? Geen sokken! Het is verdorie eind mei maar ik draag ze nog bijna elke dag. Laten we hopen dat ik hier later op de dag geen spijt van krijg.

We zijn weer onderweg. Een zaterdags road tripje, altijd gezellig.

Iemand in ons huishouden was benieuwd hoe die groene variant, met stevia, van Coca Cola toch smaakte. Die andere iemand zit nu met dit flesje opgescheept. Niet te hachelen.

Vraag niet hoe en waarom maar plots zijn we met deze bolide gestrand in Babberich. Op alle punten een afknapper.

Laten we dan, nu we er toch zijn, Zevenaar maar eens verkennen. Sjrd weet hier de weg nog aardig. Hij heeft er jaren geleden een poosje gewerkt. From there.

Zou er op deze terrassen nog plek zijn voor twee dorstige dolende Limbo's?

Ja. Dat we Pepsi krijgen nemen we voor lief. En wat is dat toch met citroen in je cola douwen - alle prik in een keer weg - en dat gehannes met zo'n omgekeerde stamper? Het wordt een grote knoeiboel en waar laat je dat natte ding behalve in je oog?

Dus.

Ze hebben hier wel echt super goede tosti's!

Terug naar het zuiden. De Giro houdt ons aan de radio gekluisterd. Bijzonder irritant dat ze op NPO1 tijdens de ontknoping van de rit doodleuk hockeyverslagen gaan zitten doornemen. Dan regelen we de livestream zelf wel. Om naar te luisteren hè.

Thuis. Met de Saar in de tuin. En nog steeds warme voeten.

Het tweede seizoen van Bloodline is beschikbaar op Netflix! Vol verwachting beginnen we eraan. Het is stom te merken hoeveel details er al zijn weggezakt over papa Ray, mama Ray, Danny Ray, John Ray, Kev Ray, Meg Ray en Sarah Ray. We komen er maar moeilijk in.

Hej hej.

1 opmerking:

Kim zei

Blegh pepsi is geen echte cola!!