dinsdag 7 juni 2016

Plog 524 - Een ingewikkelde theorie

Wat deed ik op 07 juni 2016?

Goedemorgen! Het is eindelijk weer voor mijn nieuwe rokje.

Er zijn dus mensen die zich nogal gehecht hebben aan mijn ontbijt. Jongens, deze is voor jullie.

Ik vertrek naar boven om daar winkeltje te spelen. Hoewel ik intussen toch een aantal items heb verkocht, zijn mijn marktplaatsverkopen inmiddels nogal gestagneerd. Tijd voor nieuwe advertenties met nieuwe foto's.

Sara ligt intussen heel braaf te wezen op het stoepje.

Terwijl de crime scene op de bank iets heel anders verraadt...

Oh gelukkig, de regen is weer aan. Ik vroeg me al af waar hij bleef.

Albert heeft deze week weer eens een maaltijdbox geleverd. Mijn valkuil in het hele eetgebeuren is dat we niet zo heel gevarieerd koken. We vervallen al snel in 'iets met pasta'. En dat ben ik dan na twee weken goed zat. Waardoor ik weer stop met eten. En zo is de cirkel rond. Dus. Nu heeft Albert bedacht wat me moeten eten. Het is het proberen waard.

Bovendien koken we nu samen. Dat is veel gezelliger. En nodig, volgens Sjrd. Want die aangegeven bereidingstijd klopt echt niet, als je het in je eentje moet doen.

Volgens een theorie van mijn moeder houden 'alle' hoogopgeleide mensen van koken. "Voel je de hoogopgeleidheid nu ook door je aderen stromen?" vraag ik Sjrd hijgerig, terwijl hij in de pan roert en ik de noedels afgiet. Op het moment dat ik de noedels in Sjrds pan mik besef ik dat er iets mis is gegaan. Ik scan nog eens het recept en ontdek dat ik niet het héle pak noedels in de pan had moeten gooien maar slechts een kwart! Is hiermee mijn moeders theorie nou bewezen of ontkracht?

Eind goed al goed. Het lijkt super veel op het plaatje!

Hej hej.

Geen opmerkingen: