woensdag 22 juni 2016

Plog 539 - Feestelijke voorbereidingen

Wat deed ik op 22 juni 2016?

Goedemorgen! Natuurlijk begint mijn dag weer met boterhammen met vlogs. In het oerwoud van vlogs op YouTube heb ik nu echt een hele leuke gevonden! Ik ben helemaal verslaafd aan de vrolijke filmpjes van Shifra en Hans. In het begin lijken ze misschien wat süß - en misschien zijn ze dat ook wel - maar wat kan er mis zijn met zoetigheid? Ze vloggen al heel lang en heel vaak dus ik heb nog een hele hoop terug te kijken. Top.

Wat een mazzel! Het is meteen weer voor een nieuw shortje gecombineerd met een nieuw shirtje.

Verder moet ik vandaag flink aan de slag, met allerlei voorbereidingen. Ik begin maar met een to do-lijstje, om niks te vergeten en lekker af te vinken.

Ha moeders! Hoe is het met je zwevende rib? Zit hij nog steeds ter hoogte van je sleutelbeen? Mijn moeder komt me, ondanks haar blessure, helpen met versieren. Morgen is Sjrd namelijk jarig. Hij wordt 40! Maar eerst eten we een stukje zure Gelderse kersenvlaai. Een restant van Sjrds verjaardagviering op zijn inhuurplek gisteren.

Ach wat leuk! Ik liet 40 foto's van Sjrd door de jaren heen afdrukken en maakte daar een slinger van. Het is precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had. Zonder hulp van Pinterest, ook nog eens een keer. Ik ben vast de enige ziel op aarde die niks aan Pinterest vindt?

Dit plakkaat hing gisteren op Sjrds inhuurplek. Dat kan hier thuis zeker nog een ronde mee.

Verse bloemen voor de bijna jarige. Check.

Zo mooi deze papegaaienplant!

De slingers hangen, de bloemen zijn in huis, alvast een cadeautje en een kaart. Volgens mij is het klaar.

Dit is dus het resultaat van urenlang hair tutorials op YouTube kijken. Eindelijk is het me gelukt een nonchalante knot te maken met zo'n haardonut. En uren nadat ik hem in mijn haar vouwde zit hij nog steeds perfect. Ik ben zo fier op mezelf!

Oeh lekker! Pasta met kip, cherrytomaatjes, rucola en zongedroogde tomatenreepjes.

Het blijkt toch nog best wel lekker buiten.

Woehoe Saar!

Al dagen zit er een merel in de tuin zijn vaste wijsje te fluiten. Zo lieflijk. Inmiddels fluiten we in koor terug in de hoop dat hij gaat onthouden dat dit zijn stekkie is. Als je weet dat merels wel 20 jaar kunnen worden zouden we nog heel veel plezier van hem kunnen hebben.

Hej hej.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk haar!

Anoniem zei

Sorry, staat zo raar anoniem zei...

deze anoniem heet Roelien,
groetjes!