zondag 26 juni 2016

Plog 543 - Een beetje brak en studentikoos

Wat deed ik op 26 juni 2016?

Goedemorgen. De stille getuigen van een goed feest.

Nu weer over tot de orde van de dag.

Hé Roombi! Doe jij maar lekker je robotische ding.

Het is zondag en het is vakantie en we zijn moe en een beetje brak. De hoogste tijd voor het eerste voorslaapje. Godzijdank is het stofzuigen al afgetikt!

Ik werk hard aan achterstallige plogs. Het spreekt voor zich dat dat in pyjama moet.

Ha Saar! Eigenlijk heeft zij het het best voor elkaar.

Toch maar even opgefrist. Gelijk een ander mens.

En nu? Nu gaan we de supermarkt in dit dorpje eens verkennen. Te voet, want zon en vakantie en alles relaxed.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, makkelijke pastagerechten. Af en toe krijg suggesties van lezers toegestuurd. Heel lief! Helaas is het er vooralsnog niet van gekomen om een van die recepten uit te proberen. Omdat ze me toch te ingewikkeld lijken, of niet lekker. Op Luna's kookblog culunair.nl vond ik echter iets wat ons beiden erg lekker en poep simpel leek. Pasta, ham, erwtjes, slagroom en Parmezaanse kaas (de ui lieten we weg).

Dat zier er dan zo uit. En het smaakt voortreffelijk! Tikje studentikoos misschien maar dat is precies hoe wij het graag hebben!

We waren best wel toe aan een nieuwe serie samen. Op mijn verzoek eens geen op te lossen moord, verdwenen personage, politieke intrige of andere ellende. Ik wil iets laagdrempeligs en grappigs. Het is Weeds geworden. Over een verse Californische weduwe die na de dood van haar man ook iets moet en maar wiet gaat verkopen om haar levensstandaard op peil te kunnen houden. Vooralsnog een goede keuze!

Een avondsnackje, omdat het Orkambitijd is. Dit roze toetje kleurt enig bij mijn roze pillen. Sara hangt al in de startblokken om het bekertje uit te likken.

Hej hej.

Geen opmerkingen: