woensdag 3 augustus 2016

Plog 551 - De mastodonte beautyplogger

Wat deed ik op 03 augustus 2016?

Goedemorgen! De dag kan niet beginnen zonder ontbijt. Aan de slag!

Hiermee ook natuurlijk. Zonder sprayen is er helemaal geen beginnen aan.

Het belooft verdomme weer een heerlijke dag te worden!

Om de feestvreugde nog wat te verhogen zwengel ik een machine was aan.

In een zoveelste poging mijn geklitte haar na het wassen weer glad te krijgen zonder daarbij mijn halve haardos te verliezen, heb ik nu dit flesje gekocht (bij de Action!). Dat spray je voor het kammen en föhnen over je gewassen en geconditionerde haar. En het werkt echt! Het wordt nog wel eens wat met deze mastodonte beautyplogger.

Zie je? Toch alweer blote voeten. Je moet het nooit overdrijven met sokken. In augustus.

En om de zomer een handje te helpen spuit ik hem gewoon op, uit een flesje.

Het is woensdagmiddag en de theedoos is van stal. Dat kan maar een ding betekenen. Yep, mijn moeder komt een bakkie doen. Mijn vader komt uiteindelijk ook nog langs met de accuoplader van mijn moeders fiets. Samen gaan ze met de auto naar huis. In 2016 zijn zulke dingen heel normaal.

Sara is er in elk geval behoorlijk moe van. Tijd voor een tukkie.

Ik vind het echt haakweer en haal mijn krat wolletjes inclusief project weer eens tevoorschijn. Er moet immers een nieuwe deken worden afgemaakt.

Deze hotdog met zomerse zuurkoolsalade smaakt behoorlijk lekker! Op papier leek het me geen knaller maar zo op het bord (en in de buik) doet hij het prima.

Moet je nou kijken wat ik nog in de koelkast vond zeg. Dat wil zeggen: deze brokjes haalden het nog tot aan de foto. Hun voorgangers zijn reeds verslonden.

Fijn, we komen weer ergens. Deze deken maak ik niet voor mezelf maar om weg te geven. Gek genoeg stimuleert me dat om een beetje voort te maken.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Een goede beautyplogger vertelt ook waar je dat fantastische spul kan kopen (ik moet dat hebben namelijk; ik zoek er al mijn hele leven naar). En voor en na foto's maken zodat we bewijs hebben is ook fijn :)