donderdag 4 augustus 2016

Plog 552 - Het was maar een windje

Wat deed ik op 04 augustus 2016?

Goedemorgen vanuit het handwerkatelier. Ik zit nu helemaal in een goede haakflow (dit is echt een verschrikkelijke zin!) en ik hoop dat hij nog even aanhoudt. Alleen een beetje jammer van de troep. Al zeggen ze dat je dat zo niet moet noemen. Het is creativiteit.

Wat we hier zien is sportiviteit in zijn puurste vorm.

En dit is je reinste domheid. 

Maar goed. Ik ga vandaag weer eens op de fiets naar de fysio. Met de fiets van mijn moeder. Want die staat dus nog hier. De accu is helemaal vol dus dat kan niet anders dan goed komen, toch?

Oh Saar moet je horen wat er is gebeurd! Ik dus fietsen op de sjees van mam, met gevaar voor eigen leven! Want de rechter handrem functioneert nauwelijks en je gaat echt snoeihard op de die van haar, met z'n weet ik hoeveel versnellingen en accustanden. Op mijn eigen fiets heb ik tenminste nog het idee dat er enige kracht van mezelf verwacht wordt maar op die van mam word je eigenlijk gewoon gefietst. Totdat... op twee derde van de rit de accu ermee stopte! Ik was godzijdank net boven op het laatste bergje toen alle lampjes op het stuur doofden en ik het gevoel kreeg met een anker achter me aan te fietsen. Tegen de wind in! Dus ja, mijn extra portie sportfysio heb ik wel gehad vandaag. Zullen we maar zeggen.

Iets lekkers gaat er zeker in nu!

Omgekleed, opgeruimd, dingetjes gedaan. Dan kan ik nu weer verder met mijn haakflow.

De bloemkoolpizza's liggen knapperig te worden. Koken met de oven is echt mijn persoonlijke uitvinding van 2016. Bijna dagelijks zwengel ik hem tegenwoordig aan.

Roombi snort nog wat rond in de hal. Het huishouden was nog nooit zo eenvoudig.

Aan tafel!

Sjrd zit deze dagen weer middenin Sons of Anarchy op Netflix. Ik volg dat niet maar heb ontdekt dat alle afleveringen van Jeuk deze zomer herhaald worden. Jeuk is echt afschuwelijk leuk!

Hier kijken we middenin het traumatische gezicht van Sara. Dat komt zo. Ze lag zonet opgekruld in het holletje van mijn knieën en toen liet ik een windje. Daar houdt Sara dus helemaal niet van! Beledigd vluchtte ze naar haar mand in de hal. Maar ik vind het altijd wel gezellig om alvast een klein voorslaapje op de bank te doen met Sara's warme lijfje tegen me aan. Dus beende ik naar de hal, nam Sara onder mijn arm mee terug naar de bank en plantte haar daarop. En nu weet ze het dus niet. Ik heb hoor beloofd dat ik geen windjes meer zal laten.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Het zal wel een heel stomme vraag zijn maar hoe doet roombi de hoekjes dan? Aangezien roombi rond is en hoekjes per definitie niet?

En ben eens wat liever tegen Saar. Anders neem ik haar volgende week mee naar huis. Hier worden geen windjes gelaten.