vrijdag 5 augustus 2016

Plog 553 - Het spruitjesstandpunt

Wat deed ik op 05 augustus 2016?

Goedemorgen Saartje. Blijf jij nog maar even liggen, ik denk dat je het nodig hebt.

Dan begin ik wel in mijn eentje aan het ontbijt.

Sara en ik zitten momenteel sowieso even in een eet-impasse. In het begin at ze brokken uit de gele zak, tot ze die in een keer liet staan. Zodoende kocht ik nogal dure brokken bij de dierenwinkel, alles voor het Saartje. Daar heeft ze enkele zakken van weg geknaagd tot madam die ook niet meer beliefde. Godzijdank waren uiteindelijk de brokken van Pedigree weer goed genoeg en vooralsnog eet ze die met smaak op. Maar ja, er staat nog steeds een bijna volle zak van dat luxe voer in de kast. En dat ga ik niet weggooien. Ze zien me aankomen, de hondjes in Afrika! Als ik de brokken meng peuzelt ze minutieus de lekkere er tussenuit en blijven de vieze achter in het bakje. In een opperste poging er toch nog een smakelijk geheel van te maken heb ik vleesjus staan bereiden en die over de vieze brokjes gegooid.

Ik voel me nu net zo'n moeder die hardnekkig bij haar spruitjesstandpunt blijft: je krijgt niks anders tot je spruitjes op zijn! Maar kijk aan, het lijkt te werken. Ook niet gek, na 24 uur vasten. Lekker bezig Saar.

Ook deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Cayston.

Het ziet eruit alsof ik wat van plan ben vanmiddag. Dat klopt.

Maar eerst knabbel ik nog even een salade weg.

En daarna kan ik op pad.

Ik moet alweer in de stad zijn. Even iets ruilen, nog wat boodschapjes doen. En door de Hemarkt schuimen.

De gulden regel 'Zodra iets bij Kruidvat ligt is het uit de mode' klopt ook nu weer als een bus. Zeker als ze een brugklasser verantwoordelijk maken voor het uitschrijven van de ideeën.

Thuis gaat Team Kook enthousiast aan de slag. Het is weekend, we hebben er zin in!

Er staat wederom een fantastisch lekkere pasta op tafel. Met een zelfgemaakt sausje van gegrilde paprika en amandel.

Even was het paniek! De brutale rode poes zat weer eens in de voortuin (te kakken??). En Sara duldt geen katten. Tot zover mijn droom om er een gezellige kitten bij te nemen.

Vanavond geen Sons of Anarchy voor Sjrd maar Weeds voor ons samen. Gezellig!

Hej hej.

Geen opmerkingen: