woensdag 10 augustus 2016

Plog 558 - Olympisch record Olympische Spelen kijken

Wat deed ik op 10 augustus 2016?

Goedemorgen. De ochtendriedel belooft weer veel spannends.

Er komt zelfs een in te schieten naald bij kijken. Dan weet je wel hoe laat het is. Piercingtijd! Wist je trouwens wat nu echt helemaal hip is? Een vlecht met piercings. Serieus.

Zie je wel?

Maar zoals altijd loop ik super achter de trends aan dus tegen de tijd dat het 2020 is probeer ik het misschien ook een keer. Voor nu laat ik het los hangen, met zo'n half staartje op mijn achterhoofd. Is mij al gek genoeg.

In een poging de logeerkamer wat op te leuken ga ik aan de slag met een vaas en een uit de voortuin geknipte hortensia. Voorts schuif ik nog wat met ingelijste posters en schilderijen en herschik ik druk de kussens op bed. Hm. Bij anderen sorteert dit altijd enorm effect. In mijn realiteit valt het toch wat tegen. Weer zo'n vijversituatie.

Dit kan dus blijkbaar allemaal zomaar, midden op de dag, in een werkweek. Maar ja, we hebben het dan natuurlijk ook wel over wielrennen. Zelfs mijn moeder is tegenwoordig fan en een kenner.

Super saai, vindt Sara.

Het gaat hier in huis zelfs zo ver dat ik wielrensokken voor mezelf koop om mijn man te plezieren. Vergeet lingerie, een goede bolletjessok overtreft alles.

Oh, Tom is eindelijk aan de beurt. Hup Tom! Hup hup!

Van al dat sport kijken krijg je zelf ook enorme trek. Een goed sportmaal mag op zo'n dag niet ontbreken. Veel vet (er zit slagroom in de saus, correctie: de saus ís slagroom) en koolhydraten, prima!

De rest van de lange avond bestaat uit naar turnen kijken. En misschien zelfs zwemmen. Maar daar is gelukkig geen beeldmateriaal van.

Hej hej.

Geen opmerkingen: