maandag 15 augustus 2016

Plog 563 - Het gemis van koffie

Wat deed ik op 15 augustus 2016?

Wow, dit is lekker wakker worden! Alsof het echt zomer is.

Als we koffie lustten zou we hier nu zeker allebei met een kopje zitten, om kalmpjes aan de dag te beginnen. Maar ja, we vinden het bocht. Wat een gemiste kans.

Dan kijken we wel even naar deze mooie bloemetjes. Ook geen straf.

Nou, aan de slag!

Vanaf deze week ga ik maar liefst anderhalf uur eerder fysiosporten. Vooralsnog heeft het weinig invloed op mijn humeur.

En ook de prestaties hebben er niet onder geleden.

Honger. Als een paard.

Het is gelukt om mezelf uit de tuinbank te takelen en me richting supermarkt te begeven. Met mijn wagen volgeladen kar ik naar huis.

We eten vanavond weer iets nieuws. Al surfend naar ovenfrietjes van zoete aardappel kwam ik op het foodblog www.uitpaulineskeuken.nl. Wat blijkt? Ze heeft nog veel meer lekkere recepten!

Vanavond eten we volkorenspaghetti met paddenstoelen roomsaus. Hysterisch lekker! En ook nog eens poep simpel klaar te maken.

Niet gek dat de gevoede goegemeente na zo'n avondmaal een verkwikkend dutje doet. Ik ruim wel op hoor. Kan ik zelf immers toch het beste.

Natuurlijk dienen de Olympische Spelen ook vanavond als bewegend behang op de achtergrond. Gelukkig turnen ze in Rio niet in het holst van de Hollandse nacht. Dat pikt net wat makkelijker gouden medailles mee.

Hej hej.

Geen opmerkingen: