dinsdag 16 augustus 2016

Plog 564 - Met zonder nahup

Wat deed ik op 16 augustus 2016?

Goedemorgen! Ja inderdaad, ik begin mijn dag aangekleed en wel. Soms zit het mee.

Dit ziet er misschien een beetje verontrustend uit, met al die chemicaliën zo naast mijn brood. Maar geen zorgen, ik houd het bij de vleesdoos. Voortaan is dinsdag poetsdag. Dat gaat ook gewoon door.

Ik ben alweer aan mijn lunch toe. Tussen de vorige maaltijd en deze was ik behoorlijk actief op het was- en opruimvlak. Maar daar zijn geen sfeerbeelden van. 

Omdat ik vanmorgen ontzettend productief ben geweest hoef ik vanmiddag lekker niks. Gewoon in de halfschaduw een oude LINDA. lezen.

Bedenk die grijze parasol geel en zie in de haagbeuk een palmboom en je waant je aan een of ander tropisch strand.

De mens is al thuis. Wat gezellig! Hij moet eigenlijk nog achter de laptop maar wil best eerst even vakantietje met me spelen.

Miljaar. Pas bij mijn tweede sprayronde kom ik erachter dat ik vergeten ben mijn plog vanmorgen online te zetten.

Sjrd lunchte vanmiddag bij de Italiaan en verkeek zich nogal op de portie. Daarom eet ik nu maar in mijn eentje een kliekje uit de vriezer. Vind ik niet erg want cannelloni!

Als ik het zoveelste wasje aanzet op zolder pak ik nog net het gouden avondlicht mee voor het achter de huizen in het water zakt.

En terwijl ik met een voortreffelijke amplitude en zonder nahup de hoeslakens om de matrassen flikflak dondert Epke van de rekstok.

Buiten gaat alles goed. De buurtpreventie houdt alles wat in een ruime straal rondom ons perceel voorbijtrekt nauwlettend in de gaten.

Hej hej.

Geen opmerkingen: