donderdag 18 augustus 2016

Plog 566 - Niet van het poppenlappen

Wat deed ik op 18 augustus 2016?

Goedemorgen. Het is gestopt met hagelen van grote korrels Venz. Kleine misrekening mijnerzijds qua weekboodschappen. Voor volgende week staan ze bovenaan mijn boodschappenlijstje.

Rond een uur of vijf vanmorgen werd ik wakker met een hypo, altijd lachen. Nu, na het ontbijt, heb ik best wel enorme buikpijn. Mijn buik is kogelrond en vrij kramperig. Dat gebeurt wel vaker na een hypo. Geen idee of er een verband is maar het is op zijn minst opvallend. Een uurtje geleden kon ik alleen maar kromlopen van de pijn maar inmiddels sta ik weer overeind. En wie overeind komt gaat gewoon sportelen. Wij zijn hier niet van het poppenlappen.

Al ziet dit er ook behoorlijk aantrekkelijk uit. Geniet jij dan maar namens ons tweeën Sara.

Valt niet tegen! Het plankgedeelte heb ik mezelf geschonken vandaag maar de rest verloopt gladjes.

Oh deze... Heel veel zin in! Ik krijg straks bezoek en volgens onze traditie hoort daar kersenvlaai bij. Heel even liet de bakkersvrouw me schrikken door te beweren dat alle kersenvlaai al op was. Maar toen keek ze verder dan haar neus lang was en prompt stond deze jongen op een plank te shinen.

Snel douchen, met mascara in de weer en een jurkje aan, precies op tijd bezoekklaar.

Kersenvlaai met cola light. Lekkerder krijg je het echt niet.

Alweer veel te snel moet Vnn weg, zonemans ophalen. We zijn nog lang niet uitgekletst! Doen we het snel over??

Ik lig tegenwoordig 's avonds in bed al te fantaseren over wat ik de dag erna ga koken. Zo'n persoon ben ik dus geworden. Deze pasta voldoet weer prima aan het beeld in mijn hoofd. Al maak ik hem de volgende keer toch met gewone spaghetti in plaats van de volkoren variant. Dan is alles net wat natter en dat past beter bij de saus.

Nog even een late night schoonmaakrondje. En ik heb nog steeds de neiging om op mijn blinkende fornuis te willen slapen als alles aan kant is en citroenig ruikt. Maar ik ga toch maar gewoon naar bed, want dat sprak ik eerder deze week met mezelf af.

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Zeker snel weer afspreken! Tijd gaat veel te snel en we praten al niet langzaam...