dinsdag 23 augustus 2016

Plog 571 - De hittegolf is aan

Wat deed ik op 23 augustus 2016?

Goedemorgen! Dan steekt dit toch best een beetje schraal af tegen dat lekkers van gister, vind ik. Ik moet het er toch maar mee doen.

Oh jongens. Aan jullie droevige blaadjes te zien is hier echt geen spat gevallen de afgelopen dagen. Er is grover geschut voor nodig om de boel weer wat leven in te blazen.

Sara heeft een nieuwe hangplek gevonden. Het is de eerste keer dat ik haar hier vindt, uit zichzelf. Schattig.

De loungehoek is weer geïnstalleerd. Laat die hittegolf maar komen!

Hoewel het dinsdag is voelt het als een maandag waarop ik sportspijbel. Wacht maar tot ik op een stoel ga zitten, dan voel ik vanzelf weer dat er allerminst gesportspijbeld is de afgelopen dagen!

Deze souvenirs bracht ik mee naar Limburg. De sjaal moet nog even geduld hebben, zijn tijd komt vast nog wel. Voor het potje ga ik snel op zoek naar een passend plantje. Er mag nog steeds groen bij in huis. En dan ga ik nu die pondkoek slachten!

Ik kook vanavond iets dat ik volledig zelf bij elkaar verzonnen heb. De groentjes zijn leftovers van vorige week en niet meer kakelvers. Maar gegrild in de oven en besprenkeld met olijfolie, peper, zout, knoflook en tijm smaken ze straks vast heerlijk.

De rest van de weekboodschappen is ook verzameld.

Terwijl de pasta kookt gril ik nog een bakje champignons.

Alles bij elkaar in een kom, bakje feta erbij en smullen maar!

De zaterdagkrant doet het ook nog prima op dinsdag.

Zelfs Sara heeft er een katerntje bij gepakt.

We hebben er lang naar uitgekeken en ons in de tussentijd bij gebrek aan beter gelaafd aan de overkill aan Olympische Spelen maar nu rijdt eindelijk Saga's Porsche weer door het beeld. The Bridge seizoen 3 is een feit!

Hej hej.

Geen opmerkingen: