woensdag 24 augustus 2016

Plog 572 - Vervangende keukenhysterie

Wat deed ik op 24 augustus 2016?

Goedemorgen. Het is zou een belediging voor de dag zijn om hem niet buiten te beginnen. Dus dat doe ik dan maar.


Als ik mijn boterhammen op heb en de krant uit begin ik in de keuken. Sinds ik hier zelf veel actiever en zelfs een stukje creatiever aan de gang ben, merk ik dat de hoeveelheid spullen om me heen afleidend werkt. Alsof ze er staan om mijn afwezigheid van toen te compenseren. Hoe ontzettend leuk ik al het gekleurde Alessi spul op de afzuigkap ook vind, ik heb er last van. Het moet weg. Voorlopig gaat het de kast in. Terugzetten of van de hand doen kan altijd nog. De hectiek aan medische toestanden op het gasfornuis is voor de volgende keer. Maar dat vergt een uitje Ikea.

Bij de supermarkt deelden ze Voetbal Internationals uit. Hartstikke aardig. Ik stuur hem per ommegaande naar iemand aan wie het blad het beste tot zijn recht komt. Hopelijk ligt hij morgen op de mat bij onze favoriete 12-jarige.

Ik besluit mijn ochtendactiviteiten met het publiceren van een plog.

Na zo'n keutelmorgen begin ik fris aan de middag. Met een luchtig jurkje aan het lijf dat toch niet meer zo lekker zit. Het elastiek in de taille schuift gevaarlijk dicht langs de constructie van mijn mic keybutton. Ik flirt de laatste weken met het idee hem er in oktober uit te laten halen. Ik denk dat ik het wel weer zonder kan. Of in elk geval wil ik dat heel erg graag denken. Stof tot nadenken. Ook over de gevolgen als ik onverhoopt in zo'n eetterugval mocht belanden, hoewel ik me daar nu niks niks niks bij voor kan stellen.

Lunchen met Hendrik. Gezellig.

Een foto die is geplaatst door slomeneri (@slomeneri) op

Niks meer aan toe te voegen.

Op zoek naar wat verkoeling ben ik dakloos een ritje gaan maken. Ik moest toch ook nog wat boodschapjes doen bij Kruidvat. Daar tref ik eindelijk deze mascara in de schappen aan. Volgens iemand op Twitter is dit de beste mascara die er is. Volle wimpers, geen panda-ogen halverwege de dag en spotgoedkoop. Ik vind dat ik het aan mezelf verplicht ben om hem eens uit te proberen. Al vraag ik me af of er iets kan tippen aan de Hypnôse van Lancôme die ik normaliter op mijn wimpers smeer. Ik kom erop terug!

Beurtelings de oksels luchten doet een mens goed.

Thuis meteen aan de spray en aan de kook. Dit ziet er alweer zeer veelbelovend uit...

Het is me vooralsnog niet gelukt de frietjes van zoete aardappel lekker krokant te krijgen. Ze blijven slapjes, vooral in het midden, maar smaken evengoed heerlijk.

Sara pakt weer even haar strandmomentje.

En wij hangen verzonken in onze boeken. Mag deze zomer alsjeblieft nog heel lang voortduren op deze manier?

Hej hej.

1 opmerking:

Vnn zei

Ik kan op de foto niet goed zien welke jij daar gekocht hebt, maar hier mijn tip: Better than false lashes (Catrice) voor maar enkele euro's. Die dure mascara's koop ik al jaren niet meer sinds ik het verschil niet merk.