zondag 28 augustus 2016

Plog 576 - Het raast maar door, dat fijne leven

Wat deed ik op 28 augustus 2016?

Goedemorgen! Kijk aan kijk aan, een zondags ontbijtje mét een eitje.

Terwijl wij in Leiden waren en genoten van de zon, droogte en een aangenaam zeewindje is het hier thuis flink tekeer gegaan. Aan de bruine blaadjes op straat te zien heeft de zomer een voorschot genomen op de herfst. Achterom zijn alle kussens zeiknat geregend en de parasol die nog uitgeklapt stond heeft zichzelf, met hulp van een flinke windvlaag, ingeklapt. Efficiënt type.

Dan lees ik de krant wel aan de buitentafel, eigenlijk ook veel handiger. Gisteren trouwens niks gemerkt van dat hele dinocircus in Leiden.

Ken je de tragedie van dat gekrompen jurkje nog? Waar ik allemaal tips en trucs van internet op losliet in de hoop het te ontkrimpen? Ik weet niet echt of dat gelukt is. Ik heb me vooral verzoend met hoe het nu zit. En het zit prima.

Alweer op pad? Yep. Het is wat veel inderdaad maar soms loopt het zo. We hangen aan elkaar van leuke uitjes met gezellige mensen. En het is een zegen dat ik het allemaal volhoud zonder er nadien boete voor te hoeven doen. Dus gaan met die banaan en genieten!

Mooie tuin hebben ze hier zeg. Ook al zijn de bloemen volgens de gastheer over hun hoogtepunt heen. Ik houd wel van dat weuse.

Dit lijkt verdacht veel op bbq-voorbereidingen...!

Zondag of niet, er valt altijd wel iets werkgerelateerds te bespreken.

Proost mensen! Tijdens het jaarlijks kerstdiner namen we ons voor om elkaar door het jaar ook wat vaker te zien. Gewoon een kwestie van de agenda's trekken en plannen. Het is ons gelukt!

Laat de vlezen tot ons komen.

Tussen kerst en nu is er een hoop gebeurd. Een van die dingen is een baby in ontwikkeling. En daar hoort natuurlijk een aardigheidje bij. Dit rompertje maakte overbuuv Mrjln laatst. Enig toch?!

Met de buik vol keren we huiswaarts. Het weekend zit er weer op.

Hej hej.

Geen opmerkingen: