dinsdag 30 augustus 2016

Plog 578 - Rechtsomkeert naar de auto

Wat deed ik op 30 augustus 2016?

Goedemorgen! Geen dag zonder hagelslag.

 Wat hagelslag in de morgen voor mij is, is een ochtendzonneband voor Sara.

Ik ben echt enorm in mijn nopjes met dit kledingstuk. Zolang ik het nog kan dragen deze zomer zul je me erin zien.

Het huis ruikt en oogt weer fris. Top.


Tijd voor lunch, uiteraard in de zon. Meestal eet ik maar een keer per dag brood maar vandaag maak ik een uitzondering. Je kunt je leven zo spannend maken als je zelf wil.

Nou, tijd voor een uitje dunkt me! Maar Irène, je zit in een cabrio en de zon schijnt. Waarom in hemelsnaam doe je het dak niet open?! Nou, dat lukt me dus niet in mijn eentje. Het is geen elektrisch bedienbare kap en ik ben niet sterk genoeg voor het handwerk. Beetje jammer ja. Meestal zet Sjrd hem 's morgens voor me open voordat hij naar zijn werk gaat. Vandaag niet. Nou ja, geen man overboord hoor.

Laat ik eens beginnen met een rondje door de kringloop. In eerste instantie belandt er teen en tander in mijn mandje maar uiteindelijk leg ik alles terug. Het is het toch net niet. Ik ben trots op mezelf.

Door naar de Action. Ook daar weet ik me in te houden. Zo blijft het complete dinoskelet in het schap liggen voor een andere hond. Sara krijgt iets beter behapbare snacks. Dat wel.

Oh ja, de Xenos! Daar heb ik ineens heel erg behoefte aan. Wist je trouwens dat Xenos een Griekse jongensnaam is en vreemdeling betekent?

Op weg naar de Hema om de expeditie van deze middag af te sluiten passeer ik een schoenenwinkel. Met heel goede aanbiedingen. Het tweede paar kost namelijk maar een euro. Eén! Hier gaat het dan ook alsnog mis. Maar ja. Hé! Ik zou wel een dief van mijn eigen portemonnee zijn als ik dit liet schieten. Ik vind exact de schoenen die ik voor komende herfst en winter voor ogen heb. Je begrijpt dat ik niet meer naar de Hema ben geweest...

Een foto die is geplaatst door slomeneri (@slomeneri) op

Laten we niettemin hopen dat de dichte schoenen voorlopig nog in de doos kunnen blijven zitten.


We eten taco's van Knorr vanavond. Mwoah. Gek toch hoe snel je smaakpapillen en maag wennen aan kwalitatief beter eten, ook al zitten er in dit maal toch aardig wat verse groenten en biologisch gehakt verwerkt. Morgen maar weer iets met minder toegevoegde chemicaliën.

Hej hej.

Geen opmerkingen: